Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Július 07. 10:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Pápai rendőrkapitányság

Meggondolatlan bálozó

Meggondolatlan bálozó

Vasárnap hajnalban Ugodban egy gépkocsi villanyoszlopnak ütközött.

A baleset helyszínén megállapítást nyert, hogy az ugodi búcsúi bálból ittasan, gépkocsival haza induló pápai férfi a falu egyik balra ívelő útkanyarulatában lesodródott a bal oldali útpadkára. Ugyan visszakormányozta a tehergépkocsit az úttestre, de ott tartani már nem tudta, így a jobb oldali útpadkán és járdán keresztülhajtva neki ütközött egy ház téglakerítésének majd egy beton villanyoszlopnak. Az autó ezt követően még közel 14 méteren át sodródott és ismét kerítésnek ütközött. A baleset következtében a gépkocsiban kb. 1 millió Ft-nyi, míg a kerítésekben és a villanyoszlopban összesen kb. 7-800. 000 Ft-nyi kár keletkezett.

A sofőr ellen ittas állapotban elkövetett közúti járművezetés vétsége miatt indult eljárás. A baleset idején szervezetében levő alkoholértéket orvos szakértő vizsgálja.
 

Címkék: baleset, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.

2024. Április 22. 14:55, hétfő | Helyi

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott