Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2014. Október 03. 09:39, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Megfenyegette a buszsofőrt

Megfenyegette a buszsofőrt

A Pápai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya vádemelési javaslattal zárta le az ellen a celldömölki férfi ellen folytatott nyomozást, aki a megalapozott gyanú szerint 2014 júliusában megfenyegetett egy autóbusz vezetőt.

A 39 éves F. Roland 2014. július 15-én este Celldömölkön szállt fel a Celldömölk-Győr között közlekedő vonatpótló autóbuszra. A mezőlaki megállóban szóváltásba keveredett a sofőrrel, aki nehezményezte, hogy sört öntött ki a járművön, majd a hangoskodó férfit leszállásra szólította fel. F. Roland ugyan elhagyta a buszt a hátsó ajtón, ám az elsőn visszaszállt és megrángatta a buszvezető vállát, valamint többször megfenyegette. A cselekménynek a Pápai Rendőrkapitányság kiérkező járőrei vetettek véget, akik előállították a rendbontót a Rendőrkapitányságra.

A gyanúsított ellen közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a napokban zárta le az eljáró hatóság és továbbította az iratokat a Pápai Járási Ügyészséghez.

Fotó illusztráció

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 21:17, szombat | Helyi

Könnyedén győzött a Perutz

A Perutz a Veszprém vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság 28. fordulójában Magyarpolányt fogadta a Perutz stadionban.

2024. Május 18. 09:12, szombat | Helyi

Perutz: Szurkolói busz indul az ajkai kupadöntőre

A vármegyei kupa döntőjében, június 4-én a Balatonalmádi csapatával mérkőzik meg a pápai együttes.

2024. Május 17. 18:52, péntek | Helyi

Nyitott szertárkapuk - Idén is várja a tűzoltóság a családokat

A katasztrófavédelem idén is megrendezi hagyományos gyereknapi programját, a Nyitott szertárkapuk országos rendezvényt, amelyhez a pápai laktanya is csatlakozik.

2024. Május 16. 19:15, csütörtök | Helyi

Hajmeresztő dolgot csinált az autós Pápa határában - Videó

Az új 83-as útra szeretett volna felhajtani a Mercedes sofőrje, meg is tette, ám forgalommal szemben...