Városlista
2022. augusztus 20, szombat - István

Hírek

2012. Május 22. 07:21, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Megdöbbentő bejelentést tett Jackie Chan

Megdöbbentő bejelentést tett Jackie Chan

Nem forgat több akciófilmet a verekedős mozik sztárja, Jackie Chan. Az 58 éves színész komoly szerepekre vágyik.

Megdöbbentő bejelentést tett Jackie Chan a századik filmje bemutatóján: az 58 éves akciósztár leszögezte, soha többet nem fog verekedős filmeket forgatni. A komikus szerepeiről és karatetudásáról ismert színész a szakmának nem akar hátat fordítani, de a jövőben kizárólag komoly alakításokra szeretne vállalkozni.

"Ez lesz az utolsó akciófilmem" - nyilatkozta Chan. "Nem vagyok már fiatal, és nagyon elfáradtam, ráadásul a világ is túl erőszakos lett. Az akciót szeretem, de az erőszakot nem, és most már igazi színész akarok lenni. Szakítani szeretnék a mostani imázsommal, azt akarom, hogy az emberek tudják, nem csak harcművész és komikus vagyok, hanem valódi színészi képességekkel is rendelkezem. Én akarok lenni az ázsiai Robert de Niro" - magyarázta döntését.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 20. 07:00, szombat | Bulvár

Annyi szemetet szállítottak el a Sziget után, mint egy kerületből egy hét alatt

Annyi szemetet szállítottak el a Sziget fesztivál területéről a Budapesti Közművek munkatársai, mint amennyi egy kisebb budapesti kerületben egy hét alatt keletkezik.

2022. Augusztus 19. 09:06, péntek | Bulvár

Shaun, a bárány az űrbe megy

Shaun, a bárány is részt vesz a Holdat megkerülő, legénység nélküli NASA-űrmisszióban - közölte a népszerű animációs tévésorozatot gyártó brit Aardman stúdió.

2022. Augusztus 16. 11:07, kedd | Bulvár

Rengetegen buliztak a Sziget fesztiválon

Számításaink szerint mintegy 450 ezren buliztak az idei Szigeten. A nyitónap teltházas volt, további kettő, a pénteki és a szombati csaknem teltházas - mondta a fesztivál főszervezője hétfőn este az MTI-nek.

2022. Augusztus 15. 19:14, hétfő | Bulvár

Johnny Depp Al Pacinoval készít játékfilmet

Johnny Depp 25 év kihagyás után ismét rendez: a sztár az olasz festőművész és szobrász Amedeo Modiglianiról készít játékfilmet - számolt be róla hétfőn a The Hollywood Reporter.