Városlista
2022. július 3, vasárnap - Kornél

Hírek

2012. Március 01. 16:06, csütörtök | Helyi
Forrás: Pápai Rendőrkapitányság

Megbánta tettét a cserbenhagyó

Megbánta tettét a cserbenhagyó

Cserbenhagyás miatt kell felelnie annak a pápai férfinek, aki 2012. február 25-én, este 6 óra körül szabálytalan előzése miatt közlekedési balesetet okozott a Pápa-Borsosgyőr előtti útkanyarulatban.

A gyanúsított Pápa felől Celldömölk irányába közlekedett gépkocsijával. A Pápa-Borsosgyőr előtti balra ívelő útkanyarulatban annak ellenére kezdte meg az előtte haladó Daewoo Kalos előzését, hogy a kanyar vonalvezetése miatt nem láthatta, érkezik-e szemből jármű. Már a megelőzendő autó mellett haladt, amikor feltűnt a bal oldali forgalmi sávban felé közeledő autó. A vele való frontális ütközés elkerülése végett jobbra kormányozta gépjárművét, amelynek következtében érintőlegesen nekiütközött az útpadkára menekülő Daewoo bal oldalának. A balesetet követően mind a szemből jövő, mind a megelőzött jármű vezetője megállt, ám a szabálytalan előzést végrehajtó gépkocsivezető tovább hajtott.

A Daewooban utazó 4 tagú családból senki nem szenvedett sérülést.

A helyszínen a sértett megtalálta az okozó gépkocsiról letörött jobb oldali visszapillantó tükröt. A tükör nagy valószínűséggel egy 1994. után gyártott Opel Astra F típusú járműhez tartozott.

Az adatgyűjtés eredményeként a Pápai Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti alosztályvezetője 2012. február 29-én elfogta a cserbenhagyót, aki beismerő vallomást tett, melyben megbánta tettét.

Címkék: rendőrségi hír

Ezek érdekelhetnek még

2022. Július 03. 10:01, vasárnap | Helyi

Megállt a tapolcafői malomkerék, annyira lecsökkent a forrás vízhozama

Drámai a változás a tapolcafői vízbázis területén, csaknem ismét elapadt a forrás.

2022. Július 02. 22:59, szombat | Helyi

A 30Y koncertje a REND Fesztiválon

A Református Egyházi Napok Dunántúl Fesztivál szombat esti ingyenes nagykoncertjén lépett színpadra a zenekar, a pápai Fő téren.

2022. Július 02. 08:37, szombat | Helyi

Elfújta a szél - Elmaradt a Bagossy Brothers Company koncertje

A viharos erejű szél miatt a REND Fesztivál szervezői úgy döntöttek, hogy a zenekar és a közönség biztonsága érdekében nem tartják meg a koncertet.

2022. Július 01. 12:48, péntek | Helyi

Több súlyos bűncselekményt is elkövetett a férfi, a rendőrök eljárást indítottak ellene

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.