Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2011. Szeptember 08. 07:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Megalázta rajongóját Madonna

Megalázta rajongóját Madonna

A Pop Nagyasszonya elég visszataszító módon reagált, amikor egyik tisztelője virágcsokorral lepte meg.

Madonna még mindig Velencében reklámozza legújabb rendezését, pedig a kritikusok szerint a W.E.-n az sem segítene, ha Spielberg újravágná. Az afféle viselkedés pedig végképp csak ront a mozgóképes próbálkozás esélyein, amilyet Madge tanúsított. Történt ugyanis, hogy a film sajtótájékoztatója előtt egy úriember virágcsokorral lepte meg kedvencét. Madonna előbb udvariasan megköszönte, majd fintorogva eltüntette az ajándékát, és közölte kíséretével, hogy utálja a hortenziát. Amivel nincs baj, csak éppen a grimaszai, és a felháborodott kommentárja elég megalázó volt rajongója számára, akinek ez lehetett élete nagy pillanata. A mondandóját mellesleg az egész terem hallotta, mivel a mikrofonja be volt kapcsolva.

Pár órával később pedig legnagyobb utódát, Lady Gagát szidta egy belga magazinnak. Illetve azt mondta, hogy nem akar túlságosan foglalkozni az extrém díva már-már beteges Madge-mániájával. Mivel fogalma sincs róla, hogy csak divatból teszi, vagy tényleg szereti. Holott elviekben jóban vannak, és Madonna tisztában van vele, hogy ő Gaga inspirációja.

Címkék: Madonna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.