Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2011. Szeptember 29. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Íme, a szépség új gyermeke!

Íme, a szépség új gyermeke!

Jessica Alba második gyermekáldásából is azonnal pénzt csinált, és címlapon mutatta meg nemrég született babáját.

Bő három évvel Honor első képei után, Jessica Alba, és nevéhez hű férje, Cash Warren újabb szép kerek összeget kapott az OK! magazintól. Ezúttal második gyermekük, Haven első pózolása ért több milliónyit, aminek pontos értékét nem merte egyik fél sem nyilvánosságra hozni. De valószínűleg többet hozott a pici, mint anno nővére, ugyanis ma már nem ér ugyanannyit másfél millió dollár. Mindenesetre az biztos, hogy a hathetes kislány nagyon cuki. Illetve hála az égnek, ő tud mosolyogni is, és nincs olyan szigorú tekintete, mint Honornak volt.

Az exkluzív fotó mellé természetesen egy interjú is megjelent a friss kétszeres anyukával. Melyben megfejtésre került a da Vinci-kódtól is nagyobb rejtély, azaz Haven nevének oka. A kicsit azért keresztelték el Menedéknek, ugyanis csodával határos módon úgy bújt ki a mamájából, hogy a magzatburok még sértetlenül rajta volt. Majd magától megrepedt, és szétnyílt, amikor a baba teljesen kint volt. Ez pedig a szülész szerint rendkívüli jelenség volt, amilyenről még soha nem hallott. Így Haven papája úgy döntött, lányának egész életében magán viselnie annak a nyomát, hogy milyen biztonságban jött a világra.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.