Városlista
2022. május 27, péntek - Hella

Hírek

2015. Április 27. 20:25, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Mától ingyenes számon lehet panaszt bejelenteni a Városgondnokságon

Mától ingyenes számon lehet panaszt bejelenteni a Városgondnokságon

Új szolgáltatásnak örvendezhetnek a pápaiak. A város vezetése a lakossági konzultációkon szembesült azzal, hogy a lakosoknak fogalma sincs, hogy kihez fordulhat városüzemeltetési, közterületi problémáival.

Unger Tamástól megtudtuk, az új szolgáltatás egy ingyenesen hívható telefonszámon (0680/949-015, munkaidőben), illetve a papa.hu honlapon érhető el. - Az említett elérhetőségeken kérjük, hogy csak városüzemeltetéssel kapcsolatos hibák esetén tegyenek panaszt, tehát zöld területek, vízelvezetők, járda-, illetve útburkolattal kapcsolatos hibákat jelezzenek. A fogyasztóvédelmi törvény értelmében a telefonhívásokat rögzíjük, és öt évig megőrizzük. A telefonálók egy kódot kapnak, mellyel hivatkozni tudnak panaszukra, melyről munkalapot veszünk fel. Ez tartalmazza a beérkező panaszt, az adott területért felelős városgondoksági szerv megnevezését, a megoldás határidejét, illetve egy visszajelzést a bejelentő számára - mondta el az alpolgármester.

Az online panaszbejelentő a papa.hu honlap nyitóoldalán található, Tipp-pont néven. Itt írásban tehetünk panaszt a város üzemeltetésével kapcsolatban. Az alpolgármester kéri, hogy itt is névvel és címmel ellátott panaszt adjanak be az állampolgárok.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 27. 09:00, péntek | Helyi

Megszűnik a Városgondnokság!

A Városgondnokság önálló költségvetési intézményként 2022. június 30. napjával jogutód nélkül megszűnik, Pápa Város Képviselőtestületének döntése nyomán.

2022. Május 27. 08:18, péntek | Helyi

Százezres kárt okozott az automosóban

A vízsugárral tönkretette a mosó rendszerét, így pénz bedobása nélkül használhatta azt.

2022. Május 27. 08:16, péntek | Helyi

Ittasan nekiütközött egy busznak, majd elhajtott

2022. Május 27. 08:15, péntek | Helyi

Folytatódik a közműcsere a Dózsa György utcában, hétfőtől forgalomkorlátozásra kell számítani

Elsőként az Aradi és a Szalmavári utca közötti szakaszon végzik el a vízvezeték cseréjét, majd pedig haladnak tovább egészen a Gyimóti útig.