Városlista
2022. május 21, szombat - Konstantin

Hírek

2012. Február 16. 09:13, csütörtök | Helyi
Forrás: MET.hu

Másodfokú riasztás Veszprém megyében.

Másodfokú riasztás Veszprém megyében.

Elsősorban az erős szél miatt rendelték el megyénkben a riasztást. Vigyázzunk magunkra, elég volt a balesetekből!

Figyelmeztető előrejelzés Magyarország területére 2012.02.16. csütörtök éjfélig

SZÉL: Napközben az északnyugati szélből a Dunántúlon nagy területen és a Duna-Tisza-köze keleti részén várhatók elsősorban viharos széllökések. A legerősebb széllökések a Kisalföldön, valamint a Balaton-Bakony térségében elérhetik a 80-90 km/órát. Estére jelentősen mérséklődik a szél.

HÓFÚVÁS: A szél főként északkeleten és a Bakonyban több helyen eredményezhet hófúvást. A Dunántúlon és a Duna-Tisza-köze nyugati határán az olvadás (ill. a nappali olvadás) miatt csökkent a hófúvás veszélye. Utóbbi területeken csak helyenként (ahol a szél képes megbontani a megkérgesedett hóréteget) ill. a magasabban fekvő helyeken (kb. 250-300 m felett) várható hófúvás.

Kép: met.hu

Címkék: időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 12:41, péntek | Helyi

Hamarosan elkészül az új várkerti parkoló

Összesen 339 parkolóhely jön létre a Fő tér közelében a mostani parkolóépítésnek köszönhetően, amely 125 autó számára teszi lehetővé a várakozást.

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél