Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2024. Június 10. 12:59, hétfő | Helyi
Forrás: Szalóky Zsolt

Marton Sándor: Konstruktívan együtt kívánok működni az új vezetéssel

Marton Sándor: Konstruktívan együtt kívánok működni az új vezetéssel

A Mi Hazánk Mozgalom támogatásával mandátumot szerző Marton Sándor személyesen gratulált Grőber Attilának még az éjszaka folyamán, biztosította arról, hogy támogatni fogja a város érdekében meghozott intézkedéseit.

Marton Sándor köszönetet mondott mindenkinek, aki szavazatával támogatta őt, és a Mi Hazánk listáját, majd elmondta, a mikro és kisvállalkozók a személyében kaptak egy mandátumot a testületben. - Az ő érdekeiket sokkal inkább be kívánom vinni a képviselő-testület munkájába, az irodámban bárki felkereshet, képviselni fogom a vállalkozások érdekeit. Nagy hangsúlyt fogok fektetni a belváros újraélesztésére, hogy ismét egy pezsgő központja legyen Pápának. Bár a 6-os választókörzetben Kovács József győzött, de vállt vállnak vetve ketten fogjuk képviselni a körzet lakóit, érdekeit - hangsúlyozta a Mi Hazánk színeiben kompenzációs helyhez jutó Marton Sándor, aki minden, a város érdekében történő intézkedését támogatni kívánja Grőber Attilának.

Mivel a képviselő-testület összetétele jelenleg úgy áll, hogy 7 fideszes, 6 Élhető és Gyarapodó Városért Egyesület színeiben induló és 1 Mi hazánkos tagja lesz a testületnek, Marton Sándor lehet a mérleg nyelve a döntéshozatalban. Döntetlen állás esetén a polgármester szavazata dönthet majd, amennyiben így marad minden, ugyanakkor a 2. választókerületben még bármi megtörténhet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 19. 21:14, péntek | Helyi

Rock zene, hűsítő italok és kiváló hangulat a Kossuth utcán!

Kemény fába vágták a fejszéjüket a belvárosi üzletek Pápán: azon dolgoznak közösen, hogy ismét élettel teljen meg a város szíve!

2024. Július 19. 12:00, péntek | Helyi

Nem utcaképet fotóz a kamerával felszerelt autó a városban

Több olvasónk is jelezte szerkesztőségünknek, hogy egy olyan jármű járja a város utcáit, amely a tetején egy kamerával van felszerelve.

2024. Július 19. 07:51, péntek | Helyi

Motorosok érkeznek Pápakovácsiba!

Amerikai autós, motoros fesztivált tartanak szombaton Pápakovácsiban, ahol a rockabilly lesz főszerepben.

2024. Július 19. 07:34, péntek | Helyi

Harctéri kutató-mentők gyakorlata Pápán

Az amerikai légierő 56. és 57. kutató-mentő százada a Jolly Vihar 2024 gyakorlaton vesz részt az MH 47. Bázisrepülőtéren.