Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Február 03. 08:05, péntek | Belföld
Forrás: Stop.hu/Autolabor.hu

Máris megvan az év autós reklámja? - VIDEÓ

Máris megvan az év autós reklámja? - VIDEÓ

Rendesen kitett magáért a Volkswagen. Az új reklámfilm a Csillagok háborúja sztoriját veszi alapul.

Már csak alig néhány nap van hátra Amerikában a vasárnapi Super Bowl döntőig, így a Volkswagen már be is mutatta legújabb reklámfilmjét, melyet a játék szünetében sugároznak majd. A 75 másodperces mozgóképnek egyszerűen A Kutya Visszavág ("The Dog Strikes Back") címet adták, viszont a közvetítés szünetében leadott verzió csupán 60 másodperces lesz - azt nem tudni, melyik rész marad ki, vagy hol rövidítenek rajta.

Az új reklám a VW által felvett Star Wars vonalat folytatja, ugyanis tavaly az új Passat filmje Az Erő ("The Force") címmel hódította meg az internetezőket (több mint 50 millió megtekintés) és a tévénézőket.

A jelenlegi rövidfilm egy túlsúlyos kutyáról, Boltról szól, aki a reklám alanyát, az új Volkswagen Beetle-t próbálná követni, csakhogy nem fér ki a számára épített kiskapun, így kénytelen diétába és kemény edzésbe kezdeni. Végül sikerül neki, és a képsor egy meglepő jelenettel zárul a Csillagok Háborújából, melyet előre nem lövünk le. Jó nevetést!

Címkék: Volkswagen

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.