Városlista
2022. október 4, kedd - Ferenc

Hírek

2011. Október 25. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Mariah Carey nem titkolja tovább

Mariah Carey nem titkolja tovább

Mariah Carey és férje, Nick fél évig gondolkodott, megmutassák-e ikreiket a világnak. Most megtették, sőt egy weboldalt is készítettek, ahol igazi családi képeket láthatunk róluk. Semmi smink és beállítás.

"Nem akartuk, hogy az újságok címlapjain szerepeljenek. Ugyanakkor, annyi csodás percet kaptunk tőlük, hogy mi is, mint minden szülő, büszkélkedni akartunk velük"- kezdi az édesapa. Annak idején terhessége ötödik hónapjáig tagadta Mariah Carey, hogy babát vár, érthető módon, hisz sokat küzdött értük és nem akarta elkiabálni a jó hírt. Most, hogy minden jóra fordult és férjével házasságuk legszebb pillanatait élik, bevallották, hogy termékenységi kezeléseken vettek részt. Az első alkalom azonban vetéléssel végződött. Aztán, amikor végre sikerült, és az ultrahangon kiderült, hogy ikreik lesznek, a házaspár megrémült. "Csodálatos érzés volt, ugyanakkor nagyon ijesztő is hirtelen - vallotta be Mariah. - Nem fogtam fel azonnal, hogy édesanya leszek, nem mertem hinni benne. Ezért is titkoltam, ameddig lehetett. Nem bírtam volna elviselni még egy kudarcot, ha elveszítem őket."

A végén minden jóra fordult, és a pár az ikrek születése után hat hónappal így nyilatkozott: "Szülőnek lenni a legfantasztikusabb élmény, egy teljesen új világ. A szeretet, amit érzünk az ikrek iránt, olyan utakat nyitott meg előttünk, amiről eddig álmodni sem mertünk."

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 28. 10:57, szerda | Bulvár

Puskás-Dallos Peti ezt reméli a 2042-es évtől

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.