Városlista
2024. május 27, hétfő - Hella

Hírek

2024. Március 11. 09:54, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Március 22-én pezsdül fel újra a pápai belváros!

Március 22-én pezsdül fel újra a pápai belváros!

Minden hónapban hosszabb nyitvatartással és programokkal várják az embereket a Kossuth utcán és környékén, a belvárosi üzletek.

Tavaly novemberben kezdett szerveződni a belvárosi üzletek összefogása. Az adventi időszakban minden pénteken hosszabb nyitvatartással várták a vásárlókat, helyi fellépők előadásaival pedig tovább színesedtek ezek az alkalmak. A kiváló tapasztalatok után megszületett a döntés, hogy idén minden hónapban szerveznek egy-egy ilyen pénteket.

Kiválóan sikerült a februári alkalom, amely a farsang jegyében szerveződött, így nem is volt kérdés, hogy tovább folytatódik az összefogás.

Március 22-én a Húsvétra való készülődés jegyében szerveződnek a programok. A kicsiket lufihajtogató bohóc és arcfestés várja, a színpadi programokról pedig a Musical Stúdió fiatal csoportja és a Vadvirág Néptáncegyüttes gondoskodik. A vendéglátóhelyek ezúttal palacsinta különlegességekkel várják a vendégeket, az üzletekben pedig egyedi kedvezmények csábítanak.

Újdonság, hogy a 22-én este 5 és 7 közötti vásárlókat, a promócióban részt vevő vendéglátóhelyek egy-egy névre szóló VIP kedvezménykártyával ajándékozzák meg, amellyel számos kedvezmény vehető igénybe a belvárosi üzletekben.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 26. 16:43, vasárnap | Helyi

Folklór Majális az Erzsébet ligetben

Néptánccal és gyermekprogramokkal várta a pápaiakat a nyugdíjas egyesület.

2024. Május 26. 08:51, vasárnap | Helyi

A levegőből találtak rá az idős eltűntre a Bakonyban

Igazi összefogás eredményeként találták meg azt a dudari hölgyet, akit családja kétségbeesetten keresett szombaton délután.

2024. Május 25. 08:20, szombat | Helyi

Rangos nemzetközi díjat kapott egy somlói bor

A somlói Tornai Pincészet 2017-es Top Selection Grófi Hárslevelűje és a Royal Tokaji 2018-as 6 puttonyos Tokaji Aszúja is elnyerte idén a legmagasabb elismerést, a Trófea-díjat a londoni International Wine Challenge-en (IWC).

2024. Május 25. 08:00, szombat | Helyi

Kiütötte az Ajka Kristályt a Perutz

A pápai csapat a szezon utolsó idegenbeli mérkőzését Ajkán játszotta, ahol a házigazdákat magabiztosan, 6-1 arányban győzte le.