Városlista
2022. május 21, szombat - Konstantin

Hírek

2013. Április 18. 08:01, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Marcal menti védekezés - Feketéné szerint pont Orbán Imre volt arrogáns

Marcal menti védekezés - Feketéné szerint pont Orbán Imre volt arrogáns

Feketéné Földi Judit, a Pápai Járási Hivatal és a Járási Védelmi Bizottság vezetője szerint alaptalan vádakkal illette őt Orbán Imre, a Jobbik Pápai Alapszervezetének elnöke, a Marcal menti árvízi védekezéssel kapcsolatban.

A következőt mondta Orbán Imreáprilis 8-i nyilatkozatában: "Megkerestem a Járási Védelmi Bizottság vezetőjét is, akinek elmondtam aggályaimat. - Régen hallottam már ilyen kioktató és arrogáns hangnemet egy közhivatal vezetőtől, mint amit az illető (Feketéné Földi Judit (a szerk.)) megengedett magának. Amit bevetettek, és csodát remélték tőle, a Szalamandra, beleffulladt a Marcalba."

Feketéné Földi Judit a fentiekre a következőképpen reagált:

"Orbán Imrével folytatott rövid telefontbeszélgetésem során - ellentétben a cikkben megjelentekkel - sem kioktató, sem arrogáns hangnemet nem használtam. Ez a fajta megnyilvánulás nem stílusom, ezt sem most, sem korábban nem engedtem meg magamnak. Kioktató és arrogáns hangnemet éppen ő használt" - áll a Pápai Járási Hivatal vezetőjének szerkesztőségünkhöz eljuttatott levelében.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 12:41, péntek | Helyi

Hamarosan elkészül az új várkerti parkoló

Összesen 339 parkolóhely jön létre a Fő tér közelében a mostani parkolóépítésnek köszönhetően, amely 125 autó számára teszi lehetővé a várakozást.

2022. Május 20. 09:40, péntek | Helyi

Meghalt Vangelis

Meghalt kedden késő este Vangelis Oscar-díjas görög zeneszerző, többek között a Tűzszekerek és a Szárnyas fejvadász című filmek zenéjének komponistája.

2022. Május 19. 19:06, csütörtök | Helyi

Hárman meghaltak egy balesetben Kecskemétnél

Hárman meghaltak, ketten pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyben két autó frontálisan összeütközött csütörtök délelőtt Kecskemétnél