Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2014. Október 06. 10:51, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Már új helyén keresse a Közszolgot!

Már új helyén keresse a Közszolgot!

Elkészült az Árok utca 7. szám alatt álló, egykori idősek gondozóházaként működő épület felújítása, melynek átadására ma délelőtt került sor.

Az eseményen Áldozó Tamás felidézte, a királyszentistváni projektnek köszönhetően nagy változások történtek a pápai hulladékkezeléssel kapcsolatban is, így kialakult a házhoz menő lomtalanítás, vagy felépült a hulladékátrakó központ. - Nagy örömünkre, mára az egész rendszert működtető Közszolg Kft. ügyfélszolgálata is egy olyan helyre költözhetett, ahol a pápaiak könnyen és gyorsan intézhetik hulladékkezeléssel kapcsolatos ügyes-bajos dolgaikat - mondta a polgármester. Hozzátette: a Méki-R Kft. szintén helyet kap az épületben október közepétől, ám a Vízmű egyelőre nem költözik, ugyanis megvárják a közszolgáltatások új díjbeszedési rendszerének esetleges változásait. A tervek szerint az épületben a Városgondnokság díjbeszedéssel kapcsolatos tevékenységei is új otthora lelhetnek majd. - A cél az, hogy a helyi önkormányzat gazdasági társaságainak, intézményeinek fizetendő díjtételeket egy helyen, gyorsan lehessen befizetni - fogalmazott Áldozó Tamás.

Mészáros Csaba, a Közszolg ügyvezetője elmondta, a Ruszek közből az ügyfélszolgálat, az Anna térről pedig a cég központja is az új épületbe tudott költözni, így sokkal tágasabb, világosabb terekben tudja majd fogadni ügyfeleit a vállalat, valamint a cég dolgozóinak munkakörülményei is nagyban javultak.

Egyed Tamás, a Méki-R Kft. ügyvezetője szintén a modernebb, komfortosabb körülményeket emelte ki. Hozzátette, minden ügyfélnek segítenek új irodájukban, ám azt javasolja, hogy a temetéssel, vagy sírhelymegváltással kapcsolatos teendők intézésére az Alsóvárosi temetőnél lévő irodájukhoz forduljanak, mivel nyilvántartási rendszerük ott található.

Az Árok utca 7. szám alatt álló épület felújítása 50 millió forintból valósult meg, melyet a Közszolg Kft. saját erőből finanszírozott.

Címkék: közszolg

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.

2024. Április 22. 14:55, hétfő | Helyi

Orbán Viktor Nemesgörzsönyben indította el vidéki kampánykörútját

Országjárásra indult Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke; a kampánykörút első állomásaként hétfőn a Veszprém megyei Nemesgörzsönyben gazdákkal találkozott

2024. Április 22. 14:52, hétfő | Helyi

Kormánytisztviselőre támadt egy 20 éves nő

Hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 20 éves nővel szemben, aki tavaly nyáron a házuk udvarán helyszíni szemlét tartó kormánytisztviselőre támadt Pápán.

2024. Április 22. 14:00, hétfő | Helyi

A város több pontján szedték a szemetet

A Föld napja alkalmából ma a Pápai Médiacentrum felhívására szedték a város több pontján a szemetet, tegnap pedig a Közösen Pápáért Egyesület aktivistái gyűjtötték össze az eldobált hulladékot a belvárosban.