Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. December 09. 07:41, péntek | Helyi
Forrás: InfoPápa.hu

Már fogható a Mária Rádió Pápán!

Már fogható a Mária Rádió Pápán!

Csütörtök délután megáldották a Mária Rádió pápai stúdióját, amely a 17 órakor kezdődő szentmisét már élőben közvetítette.

A közhasznú egyesületként működő Mária Rádiónak jelenleg 21 adója van, mindenhol önkéntesek végzik a szervezési feladatokat. A rádió célja a misszió, nem a profitszerzés, anyagi hátterét a Mária Rádió Alapítvány biztosítja, a hallgatók adományaiból. A rádió politika- és reklámmentes, a közvélemény kutatások szerint aországosan 150.000-en hallgatják.

A rádió pápai stúdióját dr. Márfi Gyula veszprémi érsek áldotta meg 2011. december 8-án, Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatása Napján. Az eseményen részt vett dr. Szabó Tamás, a Mária Rádió elnöke, Salgó Ferenc, a Szent Anna Plébánia plébánosa és ifj. Márkus Mihály pápai református lelkész is. Az áldást követő szentmisét az új rádióállomás élőben közvetítette.

Pápán és környékén az FM 90,8-on hallgatható a Mária Rádió, mely minden nap 16 és 20 óra között közvetít pápai műsorokat.

A rádió koordinátora Buzásné Patyi Judit, további önkéntes munkatársak:

Farkas Ferenc,Fodorné Nagy Bernadett,Galláné Horváth Gabriella,Gazsó Tamás,Harcos Attila,Leitner Pál,Ludvig Orsolya,Nagy Ilona,Nyéki Tamás,Petrik Iván,Pintér Ádám,Somfai Jánosné,Steiner Csaba,Steinerné Chihlár Helga,Takács Miklósné,Varga András,Varga Bea és Vörös Zoltán

A rádió megáldásán és az azt követő szentmisén készült fotók megtekintéséhez kattintson az alábbi képre.

Címkék: mária rádió

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.

2024. Április 23. 18:42, kedd | Helyi

Grőber Attila: A nyugdíjas egyesület vezetője hívta-e a nyugdíjasokat, a személyi számukat kérve?

A hírek szerint történtek ilyen hívások, Baán Éva korábban azt nyilatkozta, hogy az egyesület nevében telefonáltak. Az ellenzéki politikust azonban megkeresték azzal, hogy Baán Éva hívta fel őket az adategyeztetés miatt.

2024. Április 23. 12:09, kedd | Helyi

A nyugdíjas egyesület nevében telefonálnak Pápán, ne adja meg a személyes adatait

Több olvasónk is felhívta a figyelmünket arra, hogy a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete nevében telefonon kérik tőlük a személyes adataikat, köztük a személyi számukat.

2024. Április 22. 15:32, hétfő | Helyi

Megkezdték az idei kátyúzást Pápán

Számos úthiba van a városban, a mostani munkálatok során 500 négyzetméteren újul meg a burkolat.