Városlista
2022. augusztus 19, péntek - Huba

Hírek

2021. Október 28. 12:47, csütörtök | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Már a kopó aszfaltréteget készítik a Szabó Dezső utcában

Már a kopó aszfaltréteget készítik a Szabó Dezső utcában

Nyár közepén kezdődött meg a meglehetősen rossz állapotú út teljes körű megújítása. A változás szembetűnő, a végéhez közeledik a kivitelezés.

Az 1,2 kilométeres szakasz mintegy 800 millió forintból újul meg teljes körűen. A napokban aszfaltozták le az új csomópontot a 83-as számú főút elkerülő szakaszán, ahol kanyarodó és soroló sávokkal csatlakozik a Szabó Dezső utca a főútra.

Az útszakasz nagyobbik részén már a kopó, vagyis a felső aszfaltréteg kialakítása is megtörtént, most a kapubejáról aszfaltozása zajlik, ezt követően készülhet el a burkolat az Acsádi út felőli oldalon is.

Az úton lehet közlekedni, de fokozott óvatossággal, hiszen a munkavégzés zajlik és az útburkolati jelek sincsenek még felfestve.

Zajlik az Acsádi úti körforgalom kialakítása is, a szegélyek és a térkövek lefektetését követően kezdődhet meg a csomópont aszfaltozása. A környéken a Vak Bottyán utca újjáépítésén is dolgoznak, elkészült a csapadékvíz elvezetőrendszer az út város felőli végénél, így hamarosan itt is elkészülhet az út alapja, majd pedig az aszfaltcsík.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 17. 08:14, szerda | Helyi

Béb polgármestere egyedüli licitálóként vásárolta meg egy négygyermekes család házát

A településvezetőé a szomszédos telek, 3 millió forintért vásárolta meg az ingatlant. A családra kilakoltatás vár.

2022. Augusztus 15. 13:42, hétfő | Helyi

156 gyorshajtót szűrtek ki a rendőrök megyénkben a razzia során

Az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata (ROADPOL) 2022. augusztus 8-14. között Speed elnevezéssel hirdetett fokozott ellenőrzést, amelyhez a magyar rendőrség is csatlakozott.

2022. Augusztus 13. 11:03, szombat | Helyi

Az egyik pápai áruház parkolójában várták az érdeklődőket a rendőrök

A rendőrök egy helyi áruház parkolójában várták a rendőri hivatás és a szerződéses határvadász szolgálat iránt érdeklődőket.