Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2011. December 22. 08:15, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Majka: "Jut időnk egymásra a gyerek mellett"

Majka:

A Story olvasói először láthatják Majkát apaszerepben. Az egykori ózdi hős mára kissé megszelídült, Marci fiával a karjában pedig akár kenyérre is lehetne kenni.

A műsorvezető azonban azt is fontosnak tartja, hogy párjával, Dundikával is kellő időt töltsön kettesben.

Akár házasságok is rámehetnek egy gyermek születésére. Majkáékat azonban nem fenyegeti ez a veszély. "Ettől csak addig féltünk, amíg meg nem tudtuk, hogy Marci mennyire jó gyerek. Amikor nagyon fáj valamije, akkor üvölt, reszket a szája, de általában csak nyüszög, még ringatni sem kell, hogy elaludjon" - meséli Majka, akinek szavait a Story exkluzív fotósorozat képei is alátámasztják. A párnak így természetesen egymásra is marad ideje, bár a romantikázás néha gyors elalvásba csap át. "Marcit letesszük, és össze tudunk bújni Hajnival. Olykor még filmet nézni is leülünk, Hajni látja a film első tíz másodpercét, aztán elalszik. Nyilván most én kevesebb figyelmet kapok, de tudtam előre, hogy így lesz, és ezzel nincs semmi gondom." A büszke szülőknek persze mindennapos problémáik is akadnak, erről bővebben a holnap megjelenő Story magazinban olvashatnak, ahol megmutatják a kisfiukat is, kizárólag a magazin olvasóinak.

Címkék: dundika, Majka

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.