Városlista
2022. június 25, szombat - Vilmos

Hírek

2022. Március 30. 11:04, szerda | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Majdnem tökéletes visszatérés!

Majdnem tökéletes visszatérés!

Második hellyel és remek versenyzéssel tért vissza Vincze Ferike, akit Németh Gergely navigálásával csak egy WRC2 világbajnok tudott minimális különbséggel legyőzni az idei első versenyen, a Salgó Rallye-n.

Ferike komolyan készült a visszatérésre, 3 napot is tesztelt, hogy visszarázódjon, hisz az egy év kihagyás nagyom komoly hátrány egy ilyen mezőnyben. Az eredmény pedig önmagáért beszél.

Várkonyi Szabolcs csapatvezető:
Nem volt könnyű a Vincze-Németh párosnak az elejétől fogva felvenni a versenyt a többiekkel, hisz nagyon hiányoztak a megfelelő magabiztossághoz hiányzó kilométerek. Az autó, bár nagyszerűen volt felkészítve ismét a Korda Racing által, okozott neki meglepetéseket a beállítások terén és nem tudta még 100%-osan magára szabni, így egy nagyon pici bizonytalanság volt a teljesítményében. Ennek ellenére, vagy éppen ezért nagyszerű az elért eredmény, hisz csak a WRC2 világbajnok Ostberg tudta minimális különbséggel maga mögé utasítani és több szakaszgyőzelmet is bezsebelt. Az új navigátor, Németh Gergely tökéletesen tette a dolgát, jól tudtak együtt dolgozni. A magyar mezőny is nagyon komoly, az első 6 ember között nagyon picik a különbségek, nem fér bele a hibázás. úgy gondolom, hogy a következő versenyen még jobb is tud lenni Ferike, így nagy bizakodással várjuk a Miskolc környéki versenyt. Köszönjük partnereinknek, akik lehetővé tették ezt az eredményt!

A Ritmus Ase együttműködő partnerei:
Generalkommandó, CS-Process Kft, Sun&Fun Holidays , Multifilm SFX kft, Hetech Trend Kft, LD Trans Logisztika Kft., Autóflex Kft, All4office kft, Multiprogres B.R. Kft, Sütödetech Kft, Airvent Zrt, ZFW Hortiservice Kft, Villumen Kft, Aqua-Start Kft, Copy and More kft.

Fotó: MGR Images
- Ritmus ASE -

Címkék: autósport

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 25. 13:04, szombat | Sport

Csúzlival támadt volt élettársára

A miskolci rendőrök 5 órán belül elfogták azt a férfit, aki csúzlival lőtt a volt párja, a rokonai és az egykor közös otthonuk irányába.

2022. Június 25. 07:00, szombat | Sport

Marco Rossi elárulta, hogy mi a válogatott legnagyobb erőssége

Marco Rossi szövetségi kapitány szerint a magyar labdarúgó-válogatott játékosai kiváló képességekkel rendelkeznek, de az együttes legnagyobb erősségének a csapategységet tartja.

2022. Június 24. 13:10, péntek | Sport

Korda Racing: a Mecsekben lett abszolút bajnok Vincze Feri, most „csak” nyerje meg a viadalt

Úgy tűnik, létfontosságú verseny következik a hétvégén a 2022-es Magyar Rallye Bajnokságban, ugyanis a Mecsek Rallye döntő fontosságú lehet a bajnoki címért folyó küzdelemben.

2022. Június 23. 12:14, csütörtök | Sport

Elmondhatjuk, hogy ez az újdonságok versenye lesz

Az 55. Fenstherm Kontakt Mecsek Rallye-n, Mitsubishi Lancer Evo X.-el vesz részt a Juhász Csaba – Gondos Péter ralipáros.