Városlista
2023. június 8, csütörtök - Medárd

Hírek

2011. Október 02. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Magyarország egyetlen férfiszopránja révbe ért

Magyarország egyetlen férfiszopránja révbe ért

A két évvel ezelőtti Csillag születik énekese, Vásáry André továbbra is énekel operát és úgynevezett crossovert, de nyit az igényes pop felé is. Magánélete is szerencsés fordulatot vett: megtalálta az igazit.

- Nagy szerencsém van, mert megtaláltam a társamat, aki emberileg, szakmailag is mellettem áll. Támogat, velem érez és velem utazik képletesen és a valóságban is! - mondja André, aki folyamatosan képezi a hangját, jár énektanárhoz.

Nagyon keveseknek adatik, meg, hogy férfi létére szopránt énekelhessen. Ezért fáj neki egy bizonyos kritika, amit a neten olvasott, és szerinte szakmailag teljesen megalapozatlan volt, tele tárgyi tévedésekkel.

- Nagyjából annyit ért a zenéhez ez az álnéven publikáló szerző, mint az az ember a főzéshez, aki legfeljebb egy rántottát képes összeütni. Bírom a kritikát, ha építő, de az efféle igazságtalan bántás nagyon fáj. Nem hiszem, hogy szerződést ajánlott volna a bécsi Staatsoper, ha igaza lenne a cikk írójának. A bostoni ösztöndíjat sem kaptam volna meg, ha mások nem találják meg bennem azt, amit a kritikus hiányol.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 07. 10:14, szerda | Bulvár

Minden autós rémálma történt meg egy figyelmetlen közlekedővel Budapesten - Videó

Kis híján tragédia lett a szerencsétlen parkolás következménye.

2023. Június 06. 05:00, kedd | Bulvár

Egy Ferrarit féláron a NAV-tól?

Egy tűzpiros Ferrarira is le lehet csapni a NAV következő árverésén. Az olasz fenevad becsült értéke 86 millió forint, de akár már ennek a feléért is elvihető.

2023. Június 03. 11:00, szombat | Bulvár

Több szabályt is megsértett az óriáskerék szállítója, elképesztő választ adott a sofőr a rendőröknek

Na, ez a válasz talán még a rendőröket is meglepte.

2023. Június 01. 13:53, csütörtök | Bulvár

Csillagot kap Tupac Shakur a hollywoodi Hírességek sétányán

Huszonhat évvel a halála utána csillagot kap a hollywoodi Hírességek sétányán Tupac Shakur amerikai rapper - jelentette a BBC hírportálja csütörtökön.