Városlista
2022. szeptember 24, szombat - Gellért

Hírek

2011. Október 02. 07:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: STOP

Magyarország egyetlen férfiszopránja révbe ért

Magyarország egyetlen férfiszopránja révbe ért

A két évvel ezelőtti Csillag születik énekese, Vásáry André továbbra is énekel operát és úgynevezett crossovert, de nyit az igényes pop felé is. Magánélete is szerencsés fordulatot vett: megtalálta az igazit.

- Nagy szerencsém van, mert megtaláltam a társamat, aki emberileg, szakmailag is mellettem áll. Támogat, velem érez és velem utazik képletesen és a valóságban is! - mondja André, aki folyamatosan képezi a hangját, jár énektanárhoz.

Nagyon keveseknek adatik, meg, hogy férfi létére szopránt énekelhessen. Ezért fáj neki egy bizonyos kritika, amit a neten olvasott, és szerinte szakmailag teljesen megalapozatlan volt, tele tárgyi tévedésekkel.

- Nagyjából annyit ért a zenéhez ez az álnéven publikáló szerző, mint az az ember a főzéshez, aki legfeljebb egy rántottát képes összeütni. Bírom a kritikát, ha építő, de az efféle igazságtalan bántás nagyon fáj. Nem hiszem, hogy szerződést ajánlott volna a bécsi Staatsoper, ha igaza lenne a cikk írójának. A bostoni ösztöndíjat sem kaptam volna meg, ha mások nem találják meg bennem azt, amit a kritikus hiányol.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Szeptember 19. 08:03, hétfő | Bulvár

Eljegyezték az Operettszínház balerináját, aki egy budapesti házomlásnál sérült meg súlyosan

Eljegyezték Tóth Nikolettet, a Budapesti Operettszínház balerináját, aki nyáron szenvedett súlyos sérüléseket a fővárosban, miután az Aradi utca és Jókai utca sarkán a homlokzati fal és tetőszerkezet elemei hullottak az utcára.

2022. Szeptember 11. 15:01, vasárnap | Bulvár

Kiemelték a Dunából az elsüllyedt Teslát

A nagy értékű gépkocsi még kedden csúszott a folyóba a tököli komplehajtónál.

2022. Szeptember 11. 12:53, vasárnap | Bulvár

9 hónapos csecsemő halt meg Bécsben, 11 éves testvére ölhette meg

Meghalt Bécsben egy 9 hónapos csecsemő, miután kiesett egy ház erkélyéről. A rendőrség arra gyanakszik, hogy a kicsi halálában a 11 éves testvére is szerepet játszhatott.

2022. Szeptember 10. 15:17, szombat | Bulvár

A 20 éves Kowalsky meg a Vega jövőre a Sportarénában ünnepel

Húszéves jubileumát ünnepli jövőre a Kowalsky meg a Vega. A zenekar ebből az alkalomból 2023. február 18-án a Papp László Budapest Sportarénában ad nagyszabású koncertet - közölték a szervezők az MTI-vel.