Városlista
2022. május 21, szombat - Konstantin

Hírek

2012. Április 09. 07:13, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Madonnának totál elment az esze

Madonnának totál elment az esze

Az 53 éves popsztár rengeteget dolgozik, fiatal szeretetőt tart, gyerekeket nevel. De úgy tűnik mindez nem elég ahhoz, hogy teljesen lekösse idejét. Olyan erős a feltűnési vágy, hogy újabb hajmeresztő ötlettel állt elő.

Bár Madonna úton útfélen azt hangoztatja 24 éves, francia szeretője teljesen kielégíti szexuális vágyait, most mégis azt kürtölte szét a világhálón, hogy évek óta Britney Spears csókja után sóvárog. Aki látta 2003-ban a MTV Video Music díjátadón a híres jelenetet, biztos, hogy nem felejtette el. A popdíva gondolkodás nélkül kapta le a neki felkínálkozó Britney-t. Lassan tíz éve már, de úgy tűnik még az énekesnőben is élénken élnek az emlékek, hiszen ezt írta a Twitterre: "Kérlek, gyere fel a színpadra és csókolj meg újra! Hiányzol nekem!"

De itt még koránt sincs vége a történetnek, Madonna egy másik fiatal énekesnőre is kivetette hálóját, miután meghallotta a I Kissed a Girl című számát. A 27 éves Katy Perry-nek ezt az üzenetet küldte: "Szeretnélek végre téged is az első sorban látni egy koncertemen!"

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 17. 06:00, kedd | Bulvár

Kezdődik kedden a 75. cannes-i fesztivál

Több mint 35 ezer szakmai résztvevő és mozirajongó részvételével kedden megkezdődik a 75. cannes-i fesztivál, amelynek hivatalos programjában 21 film versenyezhet az Arany Pálmáért.

2022. Május 16. 18:05, hétfő | Bulvár

Magyar rekordot ért el két Star Wars-plakát a budapesti aukción

Magyarországi rekordot ért el két Star Wars-plakát leütési ára Budapesten:

2022. Május 14. 16:03, szombat | Bulvár

Nagy sztárok szerepelnek Francis Ford Coppola új filmjében

Adam Driver, Forest Whitaker, Nathalie Emmanuel, Jon Voight és Laurence Fishburne játssza Francis Ford Coppola Megalopolis című, ősztől forgó filmjének főszerepeit - írta meg a deadline.com filmes portál.

2022. Május 13. 15:26, péntek | Bulvár

Leoperáltatta a melleit a Szerencsekerék szerencserlánya - Videó

Fél évvel ezelőtt született újjá.