Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2012. Február 14. 07:56, kedd | Bulvár
Forrás: STOP/One Média

Madonna teremthet békét Izraelben

Madonna teremthet békét Izraelben

Az ikonikus díva izraeli rajongói arra kérték kormányukat, hogy ne folytassanak haditevékenységet a sztár koncertjének idején.

Az izraeli Madonna-rajongók Facebook-csoportban kérnek békét. A díva kedvelői annyit kérnek kormányuktól, hogy legalább arra az időre szüntessék be a hadi tevékenységeket, amíg a sztár az országban van.

A mostanában rendezőként tevékenykedő híresség világkörüli turnéja részeként május 29-én lép színpadra Tel Avivban. A New York Daily News információi szerint a helyi rajongók alapítottak egy csoportot a legnagyobb közösség oldalon, aminek a neve: "Bibi, ne indíts háborút Iránnal, legalább a Madonna-show-ig!" A "Bibi" az izraeli miniszterelnök, Benyamin Netanyahu megszokott becézése az országban.
A rajongók azért kérték ezt, mert sok híresség nem szívesen lép fel olyan országban, amely háborúban áll egy másikkal. A koncertre azonban minden jegy elkelt, a helyi rajongók alig várják, hogy élőben láthassák a világsztárt, ezért fordultak a miniszterelnökhöz.

2001-ben a Red Hot Chili Peppers volt kénytelen lemondani koncertjét Izraelben a hadi tevékenységek miatt. Egyes zenészek pedig arra buzdítják társaikat, hogy Izrael Palesztinával kapcsolatos politikája miatt egyáltalán ne lépjenek fel az országban. Legutóbb Cat Power mondta le Tel Aviv-i koncertjét. Korábban a The Pixies és Elvis Costello sem voltak hajlandóak ott zenélni - írja a One Média.

Címkék: Madonna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára