Városlista
2022. július 3, vasárnap - Kornél

Hírek

2012. Április 18. 07:25, szerda | Bulvár
Forrás: STOP / Hot

Madonna képtelen felejteni

Madonna képtelen felejteni

Madonna még nem mondott igent annak a huszonnégy éves táncosnak, aki megkérte a kezét. Az ismerősök szerint a világsztár képtelen elfelejteni volt férjét, Guy Ritchie-t.

A napokban megjelent, legújabb nagylemezén két olyan dal is szerepel, amelyeket egyértelműen volt férjének címzett.

- Rocco éppen olyan, mintha az apja kicsinyített mása lenne. Madonna a mai napig visszasírja nyolc éven át tartó házasságát Guy-jal, aki talán az egyetlen férfi volt az életében, aki önzetlenül, önmagáért szerette. Őt látja a fiában - nyilatkozta egy bennfentes.

A világsztár egyik kritikusa nem érti, miért volt ez a nagy felhajtás az énekesnő új lemeze körül.

- Madonnától többet vár az ember, nem azt, hogy megismételje, amit a kilencvenes évek elején csinált, figyelve arra, hogy mindenképp botrányosabb legyen, mint Lady Gaga. Az egész csak a két Guy-nak szánt dal miatt érdekes! Az egyikben elmeséli, hogy hogyan adta fel az egész életét a férjéért, és hogyan próbált minél jobb feleség lenni, mégis elhagyták. A másik viszont elég brutális: a szövege szerint agyonlövi a férjét, és bár tudja, hogy pokolra jut majd érte, nem bánja, hiszen tudja, hogy ott majd újra találkozhatnak.

A témában Guy Ritchie is megszólalt:

- Nem tudom, hogy azok a dalok valóban rólam szólnak-e. A dalai nagy többségénél egyébként sem lehet tudni, hogy mit is akar mondani velük pontosan. Úgy tudom, többen írják a szövegeit, így lehet, hogy valami kreatív szakembernek sikerült ilyen frappánsan fogalmaznia.

Hot / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.