Városlista
2022. május 21, szombat - Konstantin

Hírek

2011. Augusztus 31. 10:42, szerda | Helyi sport
Forrás: Naplo-online

Ma délután a Győri ETO-t fogadjuk a Liga kupában

Ma délután a Győri ETO-t fogadjuk a Liga kupában

A legerősebb összeállításban küldi pályára csapatát Véber György a ma délután 5 órakor kezdődő összecsapásra.

A Lombard Pápa 2008-tól képviselteti magát a sorozatban, de eddig nem sok babér termett neki, hiszen a csoportküzdelmeket nem élte túl egyszer sem. Mindháromszor az utolsó helyen végzett csoportjában. Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy a ligaszereplés jó része ráment arra, hogy innen-onnan összehordott próbajátékosokat teszteljen a szakmai stáb.

A mostani sorozat arra mindenképpen jó lesz, hogy árnyalja a képet a Lombard keretének erősségéről, hiszen itt szóhoz juthatnak azok a játékosok is, akik bajnokikon egyelőre kevés lehetőséget kapnak, de később estleges sérülés- és eltiltáshullám miatt szükség lesz rájuk. Úgy, ahogy arra az elmúlt két szezonban is volt példa. Véber György szerint több okból is jó a Ligakupa.
- A Ligakupának elég vegyes a megítélése, de szerintem több szempontból is hasznos lehet. Egyrészről a kevesebb játékhoz jutó labdarúgók is lehetőséghez juthatnak, másrészről a sérülésből visszatért futballisták számára jó alkalom, hogy segítse a visszatérésüket, hiszen a mérkőzésterhelést nem lehet az edzéseken visszaadni. A mai találkozó még nem erről fog szólni, úgy vesszük ezt, mintha rendes bajnoki lenne. Éppen ezért az általam legerősebbnek vélt csapatot fogom pályára küldeni, függetlenül attól, hogy a Győr hogyan áll fel - mondta Véber György.
A pápaiak szakvezetője hozzátette, hogy amikor már sorozatban, háromnaponként jönnek majd a bajnoki és a kupameccsek, ő is elkezdi majd a játékosok rotációját. Ugyanakkor kíváncsian várja, mire lesz képes kerete a háromfrontos (bajnokság, Magyar Kupa, Ligakupa) harcban.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Május 20. 18:15, péntek | Belföld

Megölte az anyósát, balesetnek akarta beállítani

Balesetnek próbálta meg beállítani hozzátartozója halálát egy tatabányai férfi, de nem tudott túljárni a rendőrök eszén. Most vádemelést javasolnak ellene.

2022. Május 20. 17:15, péntek | Külföld

A vártnál jelentősebben emelkedtek a termelői árak áprilisban Németországban

Németországban soha eddig nem látott mértékben, még a vártnál is jelentősebben emelkedtek a termelői árak áprilisban éves összevetésben.

2022. Május 20. 16:05, péntek | Belföld

Vadászgépek gyakorlatoznak majd Veszprém térségében

Megnövekedett hanghatásra kell számítani egy magyar-amerikai közös kiképzés miatt a Márkó, Veszprém, Hajmáskér, Öskü, Várpalota, Tés és Eplény által határolt területen hétfőtől szerdáig

2022. Május 20. 15:08, péntek | Belföld

Rendőrautók ütköztek össze Kiskőrösnél, az egyik kigyulladt

Egy feltehetően migránsokat szállító kisteherautót követő, két egymás mögött haladó rendőrautó ütközött össze Kiskőrös közelében péntek délelőtt, miután egy autóbusz hirtelen lefékezett előttük