Városlista
2022. január 23, vasárnap - Zelma

Hírek

2011. November 12. 07:06, szombat | Kék hírek
Forrás: mno.hu/MTI

Lopni akartak, majd összeverték a biztonsági őröket

Lopni akartak, majd összeverték a biztonsági őröket

A biztonsági őrökre támadt három bolti tolvaj péntekre virradó éjszaka az egyik székesfehérvári nagyáruházban.

A bántalmazás következtében mindkét őr megsérült, az egyikük nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett; a bántalmazókat elfogták – közölte a rendőrség.

A biztonsági szolgálat tetten ért két fiatalembert, akik egy napszemüveget akartak ellopni az üzletből. Amikor feltartóztatták őket, előbb szóváltásba keveredtek, majd dulakodni kezdtek az őrökkel. A verekedésbe harmadik társuk is bekapcsolódott, majd valamennyien távoztak – mondta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Németh-Kész Mónika tájékoztatása szerint a járőrök gyorsan elfogták a gépkocsival menekülő tolvajokat. Az ellenőrzés során kiderült, hogy a sofőr ittas volt, az orvos az autó vezetőjét enyhén ittasnak minősítette. A sofőr jogosítványát a helyszínen elvették, s az egész társaságot előállították a székesfehérvári rendőrkapitányságra.

A fiataloknak lopás, súlyos testi sértés, csoportos garázdaság miatt kell felelniük, a gépkocsi vezetőjét pedig ittas vezetésért is felelősségre vonják.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 23. 13:00, vasárnap | Kék hírek

Vonaton raboltak ki egy tinédzsert

Vonaton támadtak meg egy tinédzsert, a nyírbátori rendőrök egy napon belül elfogták őket.

2022. Január 22. 12:48, szombat | Kék hírek

A szerzői jog megsértése miatt emeltek vádat egy nő ellen Egerben

A szerzői jog közel egymillió forintos vagyoni hátrányt okozó megsértése miatt emelt vádat egy korábban éveken át Eger belvárosában működő presszó üzemeltetője ellen az Egri Járási Ügyészség.

2022. Január 21. 15:38, péntek | Kék hírek

Vitte a fát, meg a motort is

A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotort pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.

2022. Január 21. 15:05, péntek | Kék hírek

Bedrogozott majd tört-zúzott

A pétervásárai férfi ellen büntetőeljárás indult.