Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Február 24. 15:07, szerda | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Sz.Zs.)

Letörhetik a pápai üzemanyagárakat

Letörhetik a pápai üzemanyagárakat

Új benzinkút nyílik a Celli úton, ahol kiváló minőségű, adalékolt üzemanyagokat tankolhatunk, az átlagárnál 10-15 forinttal olcsóbban - ígéri a több mint 20 éves, pápai székhelyű Concordia Trans Kft.

Lencse Zsolttól, a cég ügyvezetőjétől megtudtuk, az üzemanyagellátással és kenőanyag kis- és nagykereskedelemmel foglalkozó Concordia Trans Kft. megalakulása óta jókora fejlődésen ment keresztül, 2007-ben új irodaházat és raktárbázist építettek a Celli úton, valamint létrehozotak egy márkafüggetlen autószervízt. - Mára eljutottunk odáig, hogy cégcsoportunk évi több mint 25 millió liter üzemanyagot értékesít, árbevételünk cégcsoport szinten meghaladja a 10 milliárd forintot. Nyugat-Magyarországon 5 üzemanyagtöltő állomást üzemeltetünk. A Concordia Trans Kft. udvarán elhelyezkedő pápai kútunkon ezidáig csak gázolajat értékesítettünk, azonban a mintegy 100 millió forintos beruházásunknak köszönhetően elkészült egy minden igényt kielégítő, új töltőállomás, melyből
95-ÖS BENZINT IS TANKOLHATNAK AZ AUTÓSOK
– mondta el Lencse Zsolt hozzátéve, jelenleg az utolsó simításokat végzik a kivitelezők, várhatóan március elején birtokba is vehetik az autósok az új töltőállomást.

Az ügyvezető kiemelte, a Concordia által forgalmazott üzemanyagok minősége
MINDEN SZABVÁNY SZERINTI KÖVETELMÉNYT KIELÉGÍT, AZOKAT ÉGÉSJAVÍTÓ ÉS TELJESÍTMÉNYNÖVELŐ ADALÉKKAL LÁTJÁK EL.
- A Diesel adalékkal ellátott üzemanyagoknál megnövekedett cetánszám jellemző, aminek eredményeként rövidebb a gyújtáskésleltetés, ezáltal tökéletesebb lesz az égés, egyenletesebben jár a motor és csökken a károsanyag kibocsátás. Meghosszabbítja a motor élettartamát és jobb teljesítményt idéz elő. De az új töltőállomáson lesz lehetőség a legkorszerűbb, EURO V-VI-os motorok emissziós értékének beállításához szükséges, úgynevezett AD Blue adalék tankolására is. Ráadásul, ezen kiváló minőségű üzemanyagokat
AZ ÁTLAGÁRNÁL LITERENKÉNT 10-15 FORINTTAL OLCSÓBBAN LEHET MAJD MEGVÁSÁROLNI
– ígéri a Concordia Trans Kft. ügyvezetője.

A nyitás alkalmából számos akciót is szerveznek, minden vásárlónak csokoládéval, vagy kávéval kedveskednek. Lesz lehetőség törzsvásárlói kártya igénylésére, a gyűjtött pontok később üzemanyagra, vagy shop termékekre válthatók. A megye kártyával rendelkezők további kedvezményekre számíthatnak az üzemanyagárakból, flottával rendelkező vállalkozók egyedi szerződéssel, egyedi áron tankolhatnak. Óriási kedvezményeket ígérnek a shopban található Mol, Castrol, Agip és Hexol kenőanyagok árából, de aki csak némi édességet venne magához, annak sem kell mélyen a zsebébe nyúlnia, hiszen bolti áron találni csokikat, üditőket, szeszes italokat. Az esztétikusan berendezett kávézóban kitűnő szicíliai szemes kávéból főzött kávékülönlegességeket, teákat, forró csokit kaphatunk, szintét elérhető áron.
A március elején nyílóúj töltőállomáson sorban állástól sem kell tartani, 19 töltőpisztoly, a teherautók számára pedig külön, nagy teljesítményű kútoszlop áll rendelkezésre. A töltőállomás hétköznapokon és szombaton 6-22 óráig, vasárnap pedig 7-19 óráig várja ügyfeleit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:18, szombat | Helyi

Később túrják fel a Vásár utcát

Bár április elején azt jelentették be, hogy néhány hét múlva megkezdődik az úttest felbontása és a vízvezetékek cseréje, most mégis úgy döntöttek, hogy a nyári szünetig várnak vele.

2024. Április 20. 08:55, szombat | Helyi

Kis híján megölte a saját édesanyját a Pápa környéki faluban! - Videó

Emberölés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás egy 39 éves Pápa környéki lakossal szemben.

2024. Április 19. 18:27, péntek | Helyi

Itt van a Játékfesztivál szombati fellépője

Lovasi András és Leskovics Gábor közös zenekara ad koncertet a pápai Fő téren!

2024. Április 19. 14:46, péntek | Helyi

Pápán lép fel Miller Zoltán

Miller Zoltán: Az igazi sikert az jelenti, ha képesek vagyunk értékelni mindazt, amit elérünk