Városlista
2024. április 13, szombat - Ida

Hírek

2024. Február 19. 13:38, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Legyenek pápaiak az év megyei sportolói!

Legyenek pápaiak az év megyei sportolói!

A veol.hu és a Veszprém Vármegyei Napló keresi a 2023-as év legjobb sportolóit, a jelöltek között pápaiakat is találunk!

Gelencsér Róbert veseátültetett, többszörös világ és Európa bajnok atléta, az elmúlt két évben két osztályt is ugró, és jelenleg a legmagasabb osztályban szereplő Vasas tekecsapat, valamint az elmúlt időszakban kiemelkedően teljesítő PELC NB II-es női csapata is szerepel a jelöltek között.

Az Év sportolója szavazáson kategóriánként a legtöbb voksot gyűjtő sportolóké, illetve csapatoké lesz a megtisztelő cím. A szavazás március 3-án délelőtt 10 óráig tart.

Egy jelöltre egy napon egy e-mail címről csak egy szavazatot adhatnak le, de több jelöltre is szavazhatnak. A szavazási oldalon a szavazatszámok nem lesznek láthatók.

A legtöbb szavazatot kapott jelölt nevét a szavazás lezárását követő napon a veol.hu oldalon és a Veszprém Vármegyei Naplóban is közzéteszik.

Az év legjobb sportolóira itt szavazhatnak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 12. 17:09, péntek | Helyi

»Politikai kultúraváltásra van szükség Pápán« - Bemutatta csapatát Grőber Attila

A Közösen Pápáért Egyesület, az Élhető és Gyarapodó Városért Egyesület, illetve az ellenzéki pártok támogatásával induló jelöltek legfontosabb célkitűzése, hogy megváltoztassák a helyi politikai kultúrát.

2024. Április 12. 13:48, péntek | Helyi

A kínai üzletek számíthatnak NAV ellenőrzésre Pápán

2024. Április 11. 08:01, csütörtök | Helyi

Lovas rendőrök is bemutatkoztak a Pápai Rendőrkapitányság nyílt napján - Videó

Elsősorban a pályaválasztás előtt álló fiatalokat várták az egyenruhások, hogy a rendőri hivatás szépségeit mutassák be nekik.

2024. Április 10. 13:20, szerda | Helyi

Hetvenhárom lakástűz volt az első negyedévben a vármegyében

2024 első negyedévében országosan összesen 1939 alkalommal riasztották égő lakóépülethez a tűzoltókat. Veszprém vármegyében 73 alkalommal történt tűzeset otthon jellegű létesítményben.