Városlista
2021. szeptember 19, vasárnap - Vilhelmina

Hírek

2021. Szeptember 10. 11:28, péntek | PR

Leggyakoribb tévhitek a fürdőszoba szekrényről

Leggyakoribb tévhitek a fürdőszoba szekrényről

A fürdőszoba szekrény nem egy szokványos bútordarab, mert sokszor eszünkbe sem jut a használata, pedig ezzel remek helykihasználási lehetőségtől fosztjuk meg magunkat.

Cáfoljuk a leggyakoribb tévhiteket, és mutatjuk, hogyan csináld!

A fürdőszobában elhelyezett szekrényekkel kapcsolatban elég visszásak az érzések. Valahogy nem szeretjük a használatukat, pedig egy jól megválasztott fürdőszobaszekrény óriási kényelmet jelent a fürdőszobában. Nézzük a leggyakoribb tévhiteket!

Fürdőszoba szekrény csak nagy fürdőszobába való

Az első és legfontosabb ellenvetés, hogy nem fér el egy szekrény a fürdőszobánkban, mert túl sok helyet foglal. Van ugyan benne ráció, hiszen valami hely mégis kell neki. Ugyanakkor vannak olyan fürdőszobaszekrények, amik a kieső tereket használják fel, így éppen az apró fürdőszobák számára ideálisak, mert sok praktikus lehetőséget teremtenek a számunkra.

Az első ilyen a mosdó alatti szekrény, ami amellett, hogy helyet ad a WC papírnak vagy a tartalék fogkrémnek, még a ronda csöveket is eltakarja. A másik ilyen kevéssé ismert, ám végtelenül praktikus fürdőszobaszekrény a mosógép fölé kerülő szekrény. Ez semmiféle plusz helyigénnyel nem jár, ugyanakkor remek pakolási lehetőség akár mosóport akarunk a pici gyerekektől távol elhelyezni, akár csak a törölközőket bekészíteni a fürdéshez.

Egy szekrény nem bírja a vizet

Mi sincs ennél távolabb a valóságtól, hiszen a fürdőszoba szekrények tökéletesen bírják a párás, vizes körülményeket. Készülhetnek bútorlapból, aminek a felülete megfelelően le van zárva és kezelve, vagy akár műanyagból és fémből. Bármelyik esetben tökéletesen ellenállnak a párának és a ráfröccsenő víznek.

A fürdőszoba szekrényben csak pipere holmi van

A fürdőszoba szekrényre gondolva a pipere holmi és a WC papír jut eszünkbe, esetleg néhány gyógyszer a mosdó feletti tükrös szekrényben, pedig a fürdőszoba szekrénybe más praktikus holmi is kerülhet. Adja magát, hogy a mosóport és öblítőt is el lehet itt helyezni, de éppen ilyen praktikus dolog a fürdőszoba szekrénybe bekészíteni a kisebb-nagyobb törölközőt.

Egy ajtóval felszerelt fürdőszoba szekrénybe kerülhetnek olyan készülékek is, mint a hajsütővas vagy a hajszárító, esetleg az epilátor, hogy védve legyenek a párától, de mindig kéznél legyenek, ha szükség van rájuk.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 14. 13:59, kedd | PR

Nappalinkba elengedhetetlen: a kanapéágy

A "végre péntek" érzése mindenkit boldogsággal tölt el.

2021. Szeptember 10. 11:21, péntek | PR

Biztosítsd be magad egy online angol tanfolyammal!

Itt az ősz és ezzel együtt várhatóan érkezik a következő vírushullám is. Még senki nem tudja, hogy milyen lefutást várhatunk, ezért érdemes óvatosnak lenni minden vállalásunkkal.

2021. Szeptember 10. 11:16, péntek | PR

Dugattyús kompresszorok nem csak hobbicélokra

A gázsűrítők piacának népszerű modelljeinek számítanak a dugattyús kompresszorok. Olcsó és könnyen használható berendezések, melyek elsősorban barkács célokat szolgálnak.

2021. Szeptember 01. 10:14, szerda | PR

Apró kezek a konyhában: 3 tipp, amivel a legkisebbek is kedvet kapnak a főzéshez

Kapcsolatunk a főzéssel egyénenként változik, minden családnak megvannak a saját kialakított szokásai a tűzhely környékén.