Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2012. Április 16. 07:23, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Legalább 120 évig akar élni Soma

Legalább 120 évig akar élni Soma

Haláltréningen vett részt férjével az író-énekesnő.

Soma Mamagésa úgy döntött, meg szeretné ismerni a halálát, ezért párjával, Lőrincz Györggyel ún. haláltréningen vett részt. A különleges programon előre lehet menni az időben, és egy speciális légzéstechnika révén, amelytől módosított tudatállapotba kerül az illető, megismerheti halálának pontos időpontját.

"A tréningen a párunkkal együtt dolgoztunk, és módosult tudatállapotban mentünk végig az évszakokon, éveken, és közben kérdezgettük egymást, hogy érzékeli-e az életet maga körül" - mesélte a Borsnak az énekesnő. A spirituális "szeánsz" során a férje 84 éves koráig, míg Soma 103 éves koráig ment vissza. Ám az énekesnő szeretne továbbmenni egy újabb tréningen, és legalább még 20 évvel meghosszabbítani a földi létét.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.