Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2021. Június 11. 12:04, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Lefejelte haragosát az egyik Pápa környéki faluban

Lefejelte haragosát az egyik Pápa környéki faluban

Garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség egy 41 éves férfival szemben, aki idén januárban lefejelte haragosát az egyik Pápa környéki faluban.

A vádirat szerint az elkövető és a sértett magánéleti okból kifolyólag haragosai egymásnak, amely miatt találkozásuk utcai szóváltásba torkollott. Vitájuk azonban nem maradt ennyiben, mert a vádlott a szóváltást követően falubelijét orron fejelte, majd távozott a helyszínről. A bántalmazás következtében a másik férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, melyért kérte az elkövető megbüntetését. A z ügyészség vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalára, s abban pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a Pápai Járásbíróságnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.

2024. Április 24. 12:46, szerda | Helyi

Dr. Czumbil Norbert nyerte a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díj regionális különdíját

A jelenleg Csornán praktizáló neurológus jótékonysági célra ajánlotta fel a díjjal járó pénzjutalmat, amelyből pápai szervezet is részesült.

2024. Április 23. 19:31, kedd | Helyi

Több diák torokkaparást, köhögést tapasztalt a Türr Gimnáziumban

A tegnapi napon a Türr István Gimnázium Csáky László utca felőli egyik tantermében többen torokkaparása, köhögésre panaszkodtak, és a tünetek ma délelőtt sem enyhültek.