Városlista
2021. június 19, szombat - Gyárfás

Hírek

2021. Június 11. 12:04, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Lefejelte haragosát az egyik Pápa környéki faluban

Lefejelte haragosát az egyik Pápa környéki faluban

Garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség egy 41 éves férfival szemben, aki idén januárban lefejelte haragosát az egyik Pápa környéki faluban.

A vádirat szerint az elkövető és a sértett magánéleti okból kifolyólag haragosai egymásnak, amely miatt találkozásuk utcai szóváltásba torkollott. Vitájuk azonban nem maradt ennyiben, mert a vádlott a szóváltást követően falubelijét orron fejelte, majd távozott a helyszínről. A bántalmazás következtében a másik férfi nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett, melyért kérte az elkövető megbüntetését. A z ügyészség vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalára, s abban pénzbüntetés kiszabására tett indítványt a Pápai Járásbíróságnak.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 18. 11:39, péntek | Helyi

Emléktábla avatás a pápai Fő téren

Különleges emlékalkalmak részesei voltunk 2021. június 17-én, csütörtökön kora délután az Elsősorban pápai Városbarát Egylet (EpVE) önkénteseivel.

2021. Június 17. 21:47, csütörtök | Helyi

Késelés történt a Gróf úton?

Több rendőrautó és mentőautó érkezett a Gróf úton, az egyik vendéglátóipari egységhez. Információink szerint egy embert megkéseltek.

2021. Június 17. 18:49, csütörtök | Helyi

Meisel Józsefre emlékeztek

2021. Június 17. 15:12, csütörtök | Helyi

Legyél Te is rendőr!

Rendőrjárőr-képzésre várják az állampolgárok jelentkezését.