Városlista
2022. augusztus 10, szerda - Lörinc

Hírek

2011. Október 17. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: Story Online

Larry Hagman: "Túlélem a rákot!"

Larry Hagman:

Larry Hagman, - aki Jockey Ewing szerepét alakította a 80-as évek legsikeresebb sorozatában, a Dallasban - nemrégiben közleményt adott ki. Bejelentette, hogy rákos.

"Jockey Ewingként mindent túléltem, megvesztegetést, zsarolást és csalást. Egyszerűen utolérhetetlen voltam, de a rák elől nem tudtam elfutni." - áll a 80 éves sztár közleményében. Hagman nem árulta el, pontosan milyen típusú rákja van, de állítása szerint a betegség "egy nagyon hétköznapi és gyógyítható fajtájától szenved".

Annak ellenére, hogy a színész rendszeresen jár majd kezelésekre, továbbra is dolgozni akar. A napokban kezdi ugyanis újra forgatni a Dallas sorozatot a TNT csatorna. "12 év telt, de azt senki sem felejtheti el, Jockeyt nem lehet legyőzni!" - mondta mosolyogva Hagman. A színész mellett a sorozatot készítő csatorna is kiáll, amiben csak tudják segíteni fogják a sztárt. Ahogy egykori kollégái, Patrick Duffy és Linda Gray is - akikkel újra közösen forgat -, mindent megtesznek majd azért, hogy ismét együtt legyen a Ewing család. "Folyamatosan kezelésekre járok, miközben a Dallas új részeit forgatjuk. De ennél jobbat el sem tudok most képzelni magamnak, olyan emberekkel leszek körülvéve, akiket szeretek, és akik szeretnek. Ez lesz a záloga a gyógyulásomnak." ? olvasható Hagman közleményében. A színész nem először néz szembe a rákkal: 1990-ben májrákot diagnosztizáltak nála, amit hosszas kezelés, majd végül egy májátültetés után sikeresen legyőzött.

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 08. 12:08, hétfő | Bulvár

Októbertől látható a mozikban az egészestés Toldi

Jankovics Marcell születésnapjához igazítva, október 20-tól látható a mozikban a tavaly elhunyt rajzfilmrendező utolsó munkája, a Toldi című egészestés animációs film - tájékoztatta az MTI-t hétfőn a Kecskemétfilm.

2022. Augusztus 04. 15:22, csütörtök | Bulvár

II. Hajdúdorogi Amatőr Strandfoci Bajnokság

Idén második alkalommal került megrendezésre a strandfoci bajnokság Hajdúdorogon, amelynek töretlen népszerűségét jól jelzi, hogy 20 csapat jelezte nevezési szándékát,

2022. Augusztus 04. 12:02, csütörtök | Bulvár

Magyarországon tartják a guppi tenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását

Magyarországon tartják a guppi díszhaltenyésztők Európa bajnokságát és kiállítását augusztus 4-6. között, a Pakson megrendezésre kerülő versenyen mintegy 80 tenyésztőtől 200 halpár érkezett 18 országból

2022. Augusztus 04. 08:04, csütörtök | Bulvár

Elindul az Omega együttes életműsorozata

Elindítja az Omega együttes életműsorozatát a GrundRecords. A legendás zenekar felvételeinek sorát nyitó CD-ken az első, 1968-as nagylemezt megelőző időszak kislemezeit, rádiófelvételei szerepelnek.