Városlista
2024. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2012. Március 23. 07:21, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Lady Gaga-t ellepték a csótányok

Lady Gaga-t ellepték a csótányok

Lehet, hogy kétszer is meggondolja majd az extrém ruhákat viselő énekesnő, hogy felvesz-e magára olyan göncöt, ami kajákból készült?

A fiatal díva saját maga árulta el a The Sun újságírójának, hogy New Yorki lakásában már tarthatatlanná vált a helyzet. Képtelen meghívni bárkit is vendégségbe, mert lehetetlen szituációkban ugranak elő hatalmas bogarak, és más állatok a lefolyókból. "Időnként előfordul, hogy a konyhában főzök, és kövér patkányok bújnak elő a konyhaszekrényből. A szomszédoknak pedig fogalmuk nincs, miért üvöltök, magamból teljesen kifordulva"- mondta mosolyogva Lady Gaga, aki hozzátette ennek ellenére nem rendez irtást a lakásában, mert nem akar bántani egyetlen állatot sem.

"Néhány dologra azért majd megpróbálok odafigyelni. Azokat a ruháimat, amiket könnyen megkóstolhatnak a rágcsálók, és a csótányok nem dobom a díványomra, ha hazaértem, és nem hagyom ott napokig. Elég nagy a hűtőm, talán inkább berakom őket oda."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.