Városlista
2021. november 27, szombat - Virgil

Hírek

2012. Március 08. 07:25, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

Lady Gaga máris szülni akar

Lady Gaga máris szülni akar

Lady Gaga rövid időn belül gyereket akar szülni új partnerének, Taylor Kinney-nek. A két sztár össze is házasodna, de csak azután, hogy úgy látják, jó szülők együtt.

Egyik közeli ismerőse szerint Lady Gaga annyira odavan új partneréért, Taylor Kinney-ért, hogy már a gyerekvállaláson gondolkozik. "Elkezdte listázni, hogy mi lehet majd a baba neve, és folyton azt mondogatja, hogy egy olyan jóképű férfinak, mint Taylor, csak gyönyörű gyereke lehet - árulta el a barát. - Jövőre akar szülni. Biztosan komolyan gondolja, mert az előző párja, Lüc Carl mellett szóba sem hozott ilyesmit, most viszont másról sem beszél."

Az ismerős azt is hozzátette, hogy Gagáék a házasságról is beszéltek már, de rendhagyó módon az életüket csak akkor kötnék össze, ha már egy ideje problémamentesen tudják együtt nevelni a gyereket. "Annyi pénzzel, amennyi nekik van, nem gond házasság nélkül bevállalni a babát - mondta a bennfentes. - Úgy vannak vele, hogy az esküvő előtt kipróbálják, milyen szülők tudnak lenni együtt, így aztán ha - ne adj isten - megromlik a viszonyuk, nem kell a válással bajlódniuk."

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 26. 08:49, péntek | Bulvár

Rekordot döntött Taylor Swift tízperces száma

Taylor Swift All Too Well című tízperces száma megdöntötte a Billboard százas toplistájának csúcsára feljutó leghosszabb dal rekordját - írta meg a New Musical Express brit zenei szaklap online kiadása.

2021. November 25. 12:25, csütörtök | Bulvár

Parád a legszebb hely az egész földkerekségén

Palóc föld gyöngyszemének bemutatását egy Krúdy Gyula idézettel kezdeném. "Látott embereket,és messzi tájakat,idegen kultúrákat, és nagyvilági tolongásokat, amíg ráeszmélt, hogy Parád a legszebb hely a föld kerekségén!"

2021. November 23. 08:49, kedd | Bulvár

A Whitesnake búcsúturnéja Budapestet is érinti

A Whitesnake jövőre búcsúturnéra indul, amely Budapestet is érinti. A hard rock zene brit legendája 2022. július 4-én ad koncertet a Barba Negrában.