Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2012. Május 29. 07:25, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Lady Gaga életére törtek Indonéziában

Lady Gaga életére törtek Indonéziában

Muszlim szélsőségesek fenyegetései miatt lemondta indonéziai koncertjét Lady Gaga. A sztár különleges módon szeretné kárpótolni a helyi rajongóit.

A személyes biztonságával kapcsolatos aggodalmak miatt lemondta indonéziai koncertjét Lady Gaga. A június 3-ára, Dzsakartába meghirdetett fellépésre már 52000 jegyet adtak el, a muszlim szélsőségesek azonban folyamatosan tiltakoztak és fenyegetőztek, szerintük ugyanis az énekesnő megrontja a fiatalságot, így a rendőrség végül nem adott engedélyt a koncert megtartására, Lady Gaga pedig kénytelen volt visszakozni.

"Nagyon sajnálom a rajongókat. Legalább annyira, ha nem jobban összetört ez a hír engem is, mint titeket - írta Lady Gaga a Twitteren. - Ti vagytok a mindenem, ezért megpróbállak benneteket valami különlegességgel kárpótolni. Még jobban szeretem Indonéziát, mint eddig."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.