Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2013. Március 08. 15:48, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (SZZS)

Kudarcba fulladt a pápai Harlem Shake

Kudarcba fulladt a pápai Harlem Shake

Hiába jelentek meg csaknem százan a helyszínen, táncolni nem akartak. Végül kínosan abbamaradt a flashmob, még mielőtt elkezdődött volna.

Az elsősorban baloldali fiatalok kezdeményezésére létrejött Ébredj, Pápa elnevezésű facebook csoport által szervezett eseménnyel színt kívántak vinni a szürke pápai hétköznapokba. Ez azonban csak a nőnap alalmából szétosztott 150 vörös szegfűvel sikerült, a villámcsődülettel nem.

Jabronka Richárd, az MSZP helyi alelnöke és egyben az esemény szervezője elmondta, a Harlem Shake lényege az lett volna, hogy egy szürreális klip keretében mindenféle egyéni mozgáskultúra megmutassa magát, ezzel felrázza a járókelőket. A facebook-on 54-en jelezték vissza jelenlétüket és legalább ennyien el is jöttek, viszon táncolni senki sem akart. Mikor már látszott a kudarc, a szervező kissé elragadtatottan, a táncolni nem akarókat finoman hazaküldte, ezzel beverve az esemény utolsó koporsószegét. Végül nagyjából tíz főt mégis sikerült meggyőzni, akik egy perc tánc után szintén feladták.

A kínosan véget érő eseményt követően Jabronka Richárd értékelt: A fiatal politikus bíztatónak nevezte, hogy legalább ennyien eljöttek egy alulról szerveződő civil kezdeményezés hívására, még ha bátorságuk nem is volt a tánchoz. A szervező elmondta, a több mint 3000 meghívott taggal bíró facebook csoport aktív résztvevői témákat és programötleteket vetnek fel, melyekkel próbálják aktivizálni a város lakosságát. - A jövőben szervezni fogunk póker- és versmondó versenyt, street ball-t, de felvetődött egy városbolyongó játék és egy diákpárbaj ötlete is - tájékoztatott Jabronka Richárd.

Mindehhez sok sikert kívánunk, de legalábbis a mainál többet!

Címkék: harlem shake

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 17:55, hétfő | Helyi

Grőber Attila: Van jövőképünk, van programunk!

Több ezer aláírást gyűjtöttek össze a Közösen Pápáért és az Élhető, Gyarapodó Városért Egyesületek, valamint hat ellenzéki párt által támogatott jelöltek, akiket nyilvántartásba vett a választási bizottság.

2024. Május 06. 09:32, hétfő | Helyi

Garázs égett Nagytevelen, rendőrök lőtték ki a gázpalackokat

Nagytevelen egy ingatlan melléképülete teljesen lángba borult május 5-én éjszaka.

2024. Május 05. 12:04, vasárnap | Helyi

Legyőzte a bajnokság favoritját a Perutz!

Hátrányból fordítva, egy sokáig emlékezetes találkozón 2-1 arányban legyőzte a címvédő, első helyen álló Úrkút együttesét a Perutz!

2024. Május 04. 13:25, szombat | Helyi

Elballagott a pápai ifjúság!

A pápai középiskolák idén érettségiző diáksága sétált végig a belvároson, hogy hódoljon a hagyománynak és így búcsúzzon el a pápai diákévektől és a várostól.