Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2011. December 12. 07:42, hétfő | Sport
Forrás: hajdupress.hu

Kubica a Ferrariba csüccsen át!

Kubica a Ferrariba csüccsen át!

Olasz lapértesülés szerint elképzelhető, hogy Robert Kubica, aki februárban súlyos ralibalesetet szenvedett, 2013-ban a Forma-1-es Ferrari pilótája lesz.

A La Gazzetta dello Sport úgy tudja, hogy a lengyel versenyező - amennyiben ezt egészségi állapota megengedi - már jövőre különböző tesztsorozatokat végez majd az olasz istálló autóival, és amennyiben ez sikeres lesz, a rákövetkező évben hivatalosan is csatlakozik a csapathoz.

A lap szerint a Ferrari már korábban is érdeklődött Kubica iránt -írja az f1manaia.hu. A pilóta február 6-án, egy olaszországi raliviadalon szenvedett súlyos balesetet, a karját, a lábát és a kézfejét többször meg kellett operálni, 11 hétig kórházban volt.

Kubica helyét a Renault-nál a német Nick Heidfeld vette át az idén, akit a Belga Nagydíj óta a brazil Bruno Senna helyettesített.

Címkék: ferrari, Robert Kubica

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 11:47, szerda | Sport

Eszter & Csabi a Rally Hungary-n

2024 első ORC futamán, a Rally Hungary-n láthattuk porolni a Esztert a jobb1-ben, és Csabit a megszokott bal1-ben.

2024. Május 01. 06:00, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - Péntektől lehet jegyet vásárolni a döntőre

Péntektől lehet jegyet venni a labdarúgó MOL Magyar Kupa május 15-i döntőjére, melyben Paks csap össze a Ferencvárossal a Puskás Arénában.

2024. Április 30. 22:45, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa.

2024. Április 30. 22:40, kedd | Sport

Bucsi győzött a TCR Eastern Europe záró versenyén

Eseménydúsan és látványosan zárult az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői számára, a 2024-es szezonnyitó Laptiming Kupa. A Balaton Park Circuit magyar vonatkozású legnagyobb sikere, Bucsi Attila szereplése a versenyhétvégén a