Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Február 18. 23:55, szombat | Helyi
Forrás: PÁNKE

Közgyűlést tartott a PÁNKE

Közgyűlést tartott a PÁNKE

A Pápai Nagycsaládosok Közhasznú Egyesülete megtartotta az éves közgyűlését.

Krasztel Lászlóné elnök beszámolt a 2011-es évről, majd azt követően az egyesület bevételéről és kiadásairól is számot adott. A tavalyi évben a PÁNKE 22 rendezvényen képviseltette magát, ebből öt önálló rendezvényt szervezett, valamint kettő NOE-s rendezvényen vettek részt. Az egyesület kizárólag a tagdíjakból gazdálkodik. A tavalyi évről megmarad pénzösszeg 27.463,-Ft. A közhasznúsági jelentés márciustól elérhető lesz az egyesület honlapján is.

Továbbá, az elnökség munkája 10-es skálán értékelve kiváló, mivel mindenki aktívan részt vett az egyesület életében – fogalmazott az elnök. A 2011-es évben több kezdeményezése volt az egyesületnek Pápa Város Önkormányzata felé: kérelem a Nagycsaládosok Kedvezményes Bérlete bevezetésére, javaslat védőoltások támogatására, javaslat és együttműködés felajánlása az Iskolatej Programban, valamint a Gróf Esterházy Kórház Igazgatójához is eljuttattunk egy levelet melyben szoptató- és pelenkázó helyiség kialakítása iránt fordultunk kérelemmel. Mindegyik kezdeményezésük elutasításra került – mondta el Krasztel Lászlóné.
Az idei közgyűlésen két új ellenőrző bizottsági tagot választott meg az egyesület, Molnárné Varga Annamária és Bogdán Csaba Györgyné személyében. Az egyesülethez idén is csatlakozhat bárki, aki egyetért az egyesület célkitűzéseivel.

Az idei évben is minden hónapra jut egy program, ebből most négyet emelt ki az elnök:

  • felvonulás a belvárosban a Család Nemzetközi Napja alkalmából – május 15.,
  • a Városi Nagycsaládosok Napja helyett, Családi Nap a Népesedési Világnap alkalmából (a költségvetésünk függvényében lesz megtartva) – július 07.,
  • Gyermekek Világnapja – szeptember 20.,
  • Házasság Világnapja alkalmából egy kötetlen beszélgetés keretében, 2012. február 21-én, 15 órától a Tarczy Lajos Általános Iskolában lesz megtartva.

Mindegyik rendezvény mindenki számára nyitott és ingyenes. A 2012-es évi programterv megtalálható az egyesület honlapján.

Címkék: közgyűlés, PÁNKE

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 14:26, péntek | Helyi

Számszeríjjal fenyegetőzött Pápateszéren, elfogta a TEK

Mint arról korábban beszámoltunk, tegnap jelentős rendőri akció zajlott a Pápa környéki településen.

2024. Április 25. 20:26, csütörtök | Helyi

Grőber Attila: Az Adatvédelmi Hatósághoz fordulnak az érintettek

A választópolgárok azonosításához használatos személyi számot és lakcím adatokat kért valaki az egyesület nevében az érintettektől, akik az adatvédelmi hatósághoz fordulnak - mondta el a politikus.

2024. Április 25. 18:20, csütörtök | Helyi

Fegyverrel fenyegette a mentősöket egy ember Pápateszéren, kivonult a TEK

Az eset ma délután történt, a települést egy időre le is zárták a hatóságok.