Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. Március 21. 08:31, hétfő | PR
Forrás: (x)

Közeleg a nyár: töltsd fel már most a ruhatáradat!

Közeleg a nyár: töltsd fel már most a ruhatáradat!

Bár úgy érezheted, éppen csak túl vagyunk a télen, és a nyár még várat magára, hamarabb itt lesz, mint gondolnád.

Nem ritka, hogy egyik napról a másikra lesz nyári meleg, és ilyenkor kellemetlenül érinthet, hogy hirtelen nincs egy igazán divatos nyári holmid, amit felvehetsz. Ez a kellemetlenség persze nem történhet meg, ha már most elkezded böngészni a nyári ruhakínálatot, hogy még időben felkészülj a szezonváltásra!

Ami senki szekrényéből nem hiányozhat: a pólók

A divatos férfi pólók kínálata rendkívül széles, ezért egészen biztos, hogy idén is fog találni néhány olyan darabot, amit el tudsz képzelni magadon. Mind színek, mind pedig minták tekintetében millió lehetőséged van, csupán arra kell figyelned, hogy jól álljon neked a választott póló, illetve a ruhatárad meglévő elemeihez is illeszkedjen. Próbálj ki nyugodtan új stílusokat, egy kis megújulás sosem árt – de ha határozott elképzelésed van arról, hogy mit szeretnél, azt is megvalósíthatod!

A pólók mellé egyébként néhány rövidujjú inget is érdemes lehet vásárolnod: a melegben ezek kellemes, lenge viseletet biztosítanak, és tökéletesek, ha kicsit elegánsabban szeretnél megjelenni!

A második számú kötelező elem: a rövidnadrág

Protokoll szerint a rövidnadrág csak informális alkalmakkor vehető fel, de szerencsére nem csak munkából áll az élet, ezért a szabadidős tevékenységeid során egész nyugodtan választhatod a melegben ezt a viseletet. Változatos férfi rövidnadrágok közül válogathatsz, hogy megtaláld azt, ami igazán illik hozzád: az egyszerűbb, vászon rövidnadrágoktól kezdve a farmerig minden megtalálható a kínálatban.

Ne feledkezz meg a kiegészítőkről!

Mint mindig, az ördög nyáron is részletekben rejlik, ezért nem szabad megfeledkezni a megfelelő kiegészítők beszerzéséről sem. Egy jól megválasztott napszemüveg, az ideális lábbeli, egy divatos öv, egy menő kalap is nagyon sokat tud dobni a nyári outfiteden. Az alapok beszerzése mellett tehát nézd végig a kiegészítőket is – ezekből úgysem lehet sohasem elég! Ha jól választasz, idén nyáron is kifogástalan lesz a megjelenésed!

A fotó forrása: Mike Orlov / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 21. 18:00, vasárnap | PR

A kaszinó áttekintő oldalai: Hogyan történik az értékelések hozzárendelése

Fedezze fel a kaszinó-bírálati oldalakon a minősítések kiosztásának bonyolult folyamatát, és nyerjen betekintést értékelési módszereikbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 16. 10:31, kedd | PR

Sportcipő a gyerkőcöknek: ezeket a népszerű márkákat érdemes megismerni!

Amikor gyermekeink egészséges testi és szellemi fejlődéséről van szó, alapvető fontosságú, hogy odafigyeljünk az őket körülvevő tényezőkre.