Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Október 13. 14:50, vasárnap | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Kovács Zoltán: A jelenlegi ellenzéki összefogás nem különbözik a korábbi MSZP-SZDSZ összefogástól

Kovács Zoltán: A jelenlegi ellenzéki összefogás nem különbözik a korábbi MSZP-SZDSZ összefogástól

- Ez a demokrácia ünnepe, az a jó, ha minél többen eljönnek választani – fogalmazta meg a politikus azokat az érzéseket, amelyek a szavazata leadásakor érzett. Kovács Zoltán hozzátette, bizakodó a fideszes jelöltek szereplését illetően, a munkát elvégezték, megismertették a választókkal a polgármester programját. - Közismert emberek szerepelnek a Fidesz-KDNP képviselőjelöltjei között, akik már bizonyítottak az élet különböző területein. Érdemes őket támogatni. Másrészt csapatban indulunk polgármester úr vezetésével. Ez azért egy jó csapat, mert az azonos értékrend tartja össze a tagjait, akik azonos elképzeléseket vallanak a város jövőbeli fejlesztéséről – fogalmazott az országgyűlési képviselő.

Dr. Kovács Zoltán hozzátette, az, hogy most az ellenzéki pártok beálltak egy jelölt mögé, nem különbözik attól, amikor korábban az MSZP és az SZDSZ indított közösen polgármesterjelöltet, a Fidesz jelöltjével szemben. – A Jobbik baloldali párttá vált, a Momentum és a többi új baloldali párt az SZDSZ újraéledését jelentik, tehát gyakorlatilag ez egy MSZP-SZDSZ koalíció. Remélem, hogy ezt az emberek felismerték, mert mégiscsak ez a koalíció volt az, amelyik tönkretette az országot 2010-et megelőzően. Nem biztos, hogy rájuk kellene bízni a városok irányítását. Ráadásul ellenzéki bástyák építését tervezik, amelyekből az Orbán-kormányt akarják megbuktatni. Ez nem a békés fejlesztésről, hanem a csatákról, a háborúról szól. Így nem lehet nyugodtan építkezni – hangsúlyozta az országgyűlési képviselő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:28, péntek | Helyi

Figyelem, elindult a rendőrség akciója az utakon!

Ma reggel 6 órától 24 órán keresztül az egész vármegyében kint lesznek a sebességmérők az utakon.

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.