Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2014. November 09. 16:37, vasárnap | Helyi sport
Forrás: nso.hu, nb1.hu

Kovács László kiakadt a játékvezetőre

Kovács László kiakadt a játékvezetőre

... nem kaptunk egyenlő feltételeket. Régóta benne vagyok a futballban, de olyanról még nem hallottam, hogy...

Nehéz erről a meccsről beszélnem. Egyebek mellett azért is, mert úgy érzem, nem kaptunk egyenlő feltételeket. Régóta benne vagyok a futballban, de olyanról még nem hallottam, hogy a játékvezető (Németh Ádám – a szerk.) a mérkőzés előtt azt mondja, vigyázzon magára Szasa Popin, mert kiállítja… Csak ismételni tudom magam, ilyennel még nem találkoztam pályafutásom során. Döntő volt, hogy ki rúgja az első gólt – sajnos nem mi rúgtuk. Kíváncsi leszek a tizenegyest megelőző szituációra, szeretném megnézni a felvételt. Ha nem volt jogos a büntető, azt kell mondanom, hogy a bíró belenyúlt a mérkőzésbe. Azt ugyanakkor elismerem, hogy az első gól után dominált a Paks - nyilatkozta a mérkőzést követően a Pápa trénere.

A mérkőzés:

A találkozó első negyedórája eseménytelenül telt, a Paks kereste a réseket a pápai védelmen, de a Lombard ekkor kiválóan állt a lábán. A vendég csapat kontrákra rendezkedett be, és az atomvárosi mezőnyfölény ellenére megszerezhette volna a vezetést, de Zulevs lövését követően Molnár nagy bravúrral védett.

Ezt követően a Paks ismét megpörgette a játékot, de főleg a távoli lövései jelentették a veszélyt, egyszer sikerült áttörni egyszer-kétszer sikerült csak áttörni a Lombard védelmét, ekkor viszont Szűcs rendre a helyén volt.

Amikor már mindenki az hitte, hogy gól nélkül vonulnak a csapatok az öltőzőbe, akkor Németh játékvezető büntetőt ítélt a Haraszti ellen elkövetett buktatásért, a tizenegyest pedig Báló biztos lábbal értékesítette.

A második játékrész elejét megnyomta a Paks, Vági szabadrúgása után még a kapufát is eltalálta. Ezt követően kicsit leült a mérkőzés, de a hazai gárdát ez sem zökkentette ki, és szűk húsz perccel a vége előtt Haraszti gyönyörűen tekert Szűcs kapujába.

A hátralévő időben a Pápában már nem volt erő az újításra, a Paks okosan játszva tartotta a kétgólos előnyét, majd a legvégén a csereként beálló Bor tette fel az i-re a pontot, így a múlt heti bravúros Ferencváros elleni pontszerzést követően hozta az úgymond kötelező győzelmet is.

Fotó: Polgár Szilárd

Címkék: lombard pápa, Sport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:23, szerda | Életmód

Nyolc sztárfellépő és negyven koncert az idei Paloznaki Jazzpikniken

Anastacia, a Brand New Heavies, Tony Hadley, a Morcheeba, az MF Robots, a Son Mieux, a Kraak & Smaak és Izo FitzRoy lesz a 12. Paloznaki Jazzpiknik sztárfellépője augusztus 1. és 3. között a Balaton-felvidéken.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 17. 13:48, szerda | Helyi

Megvan a Játékfesztivál első fellépője!

Többszörös visszatérő zenekar lép fel pénteken.

2024. Április 17. 13:41, szerda | Helyi

Pápai Történetek - Krahulcsán János volt a vendég

Közösen Pápáért Egyesület által szervezett programsorozat első alkalmán a pápai erdészet nyugalmazott igazgatója volt a meghívott vendég, aki szenvedélyes túrázó, 70 évesen járta először végig az El Camino-t.