Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. November 18. 17:05, péntek | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Kossuth utca rekonstrukció: Megnyitják a Major-Deák Ferenc-Kossuth utcák kereszteződését

Kossuth utca rekonstrukció: Megnyitják a  Major-Deák Ferenc-Kossuth utcák kereszteződését

A kereszteződésen újra át lehet hajtani, de jelentősen megváltozik a forgalmi rend.

A Kossuth utca felújításának II. ütem közműrekonstrukciós kivitelezése miatt lezárt Major-Deák Ferenc-Kossuth Lajos utcák keresztezésének teljes lezárását 2022. november 21-én 8.00-tól feloldják, így a csomópontot újra megnyitják.

A rekonstrukciós munkálatok befejezéséhez a Kossuth Lajos utca: Deák Ferenc utca és Március 15 tér közötti szakaszának teljes lezárását fenntartják, mivel ott továbbra is munkagépek dolgoznak a közműcseréken.

A Deák Ferenc utca megnyitása a régi forgalmi rend szerint történik, azaz egyirányú lesz a Kossuth Lajos utcai keresztezéstől a Fő utca irányába. Ezért a Fő utca irányából ismét érvénybe lép a BEHAJTANI TILOS tábla hatálya.

Az Ányos Pál utcai keresztezéstől forgalmi rend változást vezetnek be. A Major utcának a Kossuth Lajos-Ányos Pál utcai szakaszán egyirányú forgalmi rendet vezetnek be a Deák Ferenc utca irányába.

A fotó archív

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 16:42, szerda | Helyi

Megfenyegette, hogy megöli, börtönbe mehet a Pápa környéki férfi

Zaklatás vétsége miatt emelt vádat a Pápai Járási Ügyészség azzal a 33 éves férfival szemben, aki közösségi oldalon nyilvánossá vált sértő kijelentések miatt fenyegette meg a sértettet és annak élettársát az egyik Pápa környék

2024. Április 24. 13:21, szerda | Helyi

Baán Éva: Tiszta a lelkiismeretem!

A nyugdíjas egyesület elnöke szerint amennyiben Grőber Attila törvénysértést észlelt, akkor vagy jelentse fel, vagy kérjen tőle bocsánatot!

2024. Április 24. 12:51, szerda | Helyi

Steinbach Józsefet választották meg Balog Zoltán utódjának

Steinbach József a pápai székhelyű Dunántúli Református Egyházkerület püspöke.