Városlista
2024. május 22, szerda - Júlia, Rita

Hírek

2023. December 09. 19:28, szombat | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Kóruskoncert és kézműves vásár a Pannonia Reformatában

Kóruskoncert és kézműves vásár a Pannonia Reformatában

Egyházi kórusművek és karácsonyi dallamok csendültek fel az Ótemplomban szombaton este, a Pannonia Reformata hangulatos udvarában pedig kézműves vásár, és a régi idők karácsonya várta az érdeklődőket.

Halászné Kapcsándi Szilvia, a múzeum vezetője köszöntötte a népes közönséget, az igei gondolatokat pedig Köntös László tolmácsolta a jelenlévőknek. A Református Gyűjtemények igazgatója az Üdvözítő jelenlétéről beszélt, aki a valódi örömet jelentheti nekünk, embereknek, vele kaphatjuk meg ugyanis az örök életet, nélküle pedig csupán az elmúlás várhat ránk.

Egyház kórusműveket és karácsonyi énekeket hallhatott a közönség a meghitt hangulatú rendezvényen, amelyen közreműködött a Séllyei István Énekkar, az Evangélikus Egyházközség Kórusa, valamint a refis diákokból álló Parlando Leánykar, végül pedig örömzenélés keretében a közönség is bekapcsolódhatott az előadásba.
Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 22. 17:25, szerda | Helyi

Megnevezte alpolgármester-jelöltjét Grőber Attila!

Vadász Krisztina lesz Pápa alpolgármestere, ha Grőber Attila megkapja a választók bizalmát a június 9-i önkormányzati választáson.

2024. Május 22. 09:39, szerda | Helyi

3 Kemény Kérdés: Marton Sándor és Molnár István válaszol!

Három kemény kérdést tettünk fel mind a négy polgármesterjelöltnek. Először a független Molnár István, illetve a Mi Hazánk támogatásával induló Marton Sándor válaszait közöljük.

2024. Május 21. 17:59, kedd | Helyi

Grőber Attila: A turizmus és a kultúra területén is kihasználatlanok a város adottságai

Az Élhető és Gyarapodó Városért Egyesület, valamint ellenzéki pártok polgármesterjelölte szerint a város egyik kitörési pontja lehetne a turizmus.

2024. Május 21. 14:28, kedd | Helyi

Autóbusz, furgon és személyautó karambolozott Tapolcafőnél

A baleset helyszínére mentőhelikopter is érkezett, de a tűzoltók is dolgoznak a mentés során.