Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Március 30. 09:22, hétfő | Belföld
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Koronavírusos a győri jegyző

Koronavírusos a győri jegyző

Hétvégén elrendeltem a győri Városháza soron kívüli takarítását és fertőtlenítését.

Győr Megyei Jogú Város jegyzőjének koronavírustesztje pozitív lett. Jegyző úr állapota tünetmentes, kórházi kezelést nem igényel, otthonában gyógyul. Az esetet jelentette Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályának, akik a kontaktok felkutatását és ellenőrzését megkezdték

– közölte vasárnap este Facebook-bejegyzésében Dr. Dézsi Csaba András, Győr polgármestere, aki azt is leírta, hogy őt is tesztelték koronavírusra, a vizsgálat eredményét hétfőn kapja meg.

Hozzátette, hogy a körülmények ismeretében a szokásos, napi fokozott takarítás mellett elrendelt egy rendkívüli fertőtlenítést is azért, hogy a hivatal dolgozóinak biztonságáról gondoskodjon.

Dézsi tájékoztatása szerint Győrben a legtöbb városházi dolgozó már otthonról végezheti a munkáját, de akinek mégis be kell mennie hétfőn, az fertőtlenített épületbe léphet majd be.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről