Városlista
2022. augusztus 16, kedd - Ábrahám

Hírek

2011. Október 12. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: STOP

Korda György asszonya a legújabb cuccokkal menőzik

Korda György asszonya a legújabb cuccokkal menőzik

A Korda házaspár sikereinek köszönhetően egy percre sem áll le a fellépésekkel: a rengeteg céges és egyetemi rendezvény már bele se férne egy határidőnaplóba, így Klárika modern módszerrel követi nyomon a teendőket.

- Nekem az életem az iPad és az iPhone, ezek mindig ott vannak az ágyam mellett, ha pedig elmegyek itthonról, akkor a táskámba teszem - kezdte a népszerű énekesnő, aki szerelmes a készülékeibe.

- Imádom, hogy bárhol tudok beszélni a barátaimmal, tökéletesek az információtárolásra is, és könyveket is szoktam olvasni az iPademen. Gyurikámat nem érdeklik ezek a dolgok, de ha valamire mégis kíváncsi, akkor segítséget kér. Például legtöbbször a rólunk szóló újságcikkekre kíváncsi - mesélte az Új Ásznak Klárika, akit mélyen megrendített Steve Jobs, az Apple számítástechnikai cég alapítójának halála.

- Egy zseni volt, borzasztóan sajnálom, hogy elhunyt. Ki tudja, mit tudott volna még kitalálni, ha nem jön közbe ez a betegség - tette hozzá a házaspár hölgy tagja, aki retteg attól, hogy ezeknek a készülékeknek a fejlődésére is hatással lehet a tragédia.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 19:14, hétfő | Bulvár

Johnny Depp Al Pacinoval készít játékfilmet

Johnny Depp 25 év kihagyás után ismét rendez: a sztár az olasz festőművész és szobrász Amedeo Modiglianiról készít játékfilmet - számolt be róla hétfőn a The Hollywood Reporter.

2022. Augusztus 15. 13:08, hétfő | Bulvár

Két hónapon belül két főnyereményt söpört be a lottón egy szerencsés

Két hónapon belül kétszer is megütötte a főnyereményt egy férfi Maryland állam lottójátékán az Egyesült Államokban.

2022. Augusztus 15. 08:03, hétfő | Bulvár

Hosszú: ha úszom tovább, ennél jobban szeretnék felkészülni

A hazai rendezésű világbajnokság után Hosszú Katinka elfáradt, és nem tudott megfelelően felkészülni a Rómában zajló Európa-bajnokságra.

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.