Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. Március 06. 06:45, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt), Pápai Rk.

Konzultációs fórum Nyárádon

Konzultációs fórum Nyárádon

A Pápai Rendőrkapitányság a nyárádi Közösségi Házban tartotta évi első konzultációs fórumát 2017. február 28-án délután.

A Pápai Rendőrkapitányság által kezdeményezett rendezvényre meghívást kapott Nyárád, Dáka, Pápadereske és Pápasalamon polgármestere, a települések jegyzői, az egyházak képviselői, a háziorvosok és a helyi családgondozók.

A fórumot Vitályos Róbert Nyárád alpolgármestere nyitotta meg, majd Szappan Csaba rendőr alezredes rendőrkapitány adott tájékoztatást a Pápai Rendőrkapitányság 2016. évi tevékenységéről. Ezt követően Csík László címzetes rendőr törzszászlós – korábbi körzeti megbízott – értékelte a négy település elmúlt évi bűnügyi, közbiztonsági és közlekedésbiztonsági helyzetét, majd elköszönt a meghívottaktól, hiszen 2017. február 1-jétől szolgálatirányító parancsnoki beosztást lát el a Pápai Rendőrkapitányságon. A körzeti megbízotti feladatokat Bóka Péter rendőr főtörzsőrmester vette át, akit a polgármesterek már megismertek az elmúlt egy hónapban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 20:00, csütörtök | Helyi

Magyar Péter Pápán: Napról-napra többen vagyunk

Városunkba is ellátogatott Magyar Péter, a Talpra Magyarok közösségének vezetője, a TISZA párt alelnöke, aki mintegy ezer fős tömeg előtt tartott politikai nagygyűlést.

2024. Május 02. 15:04, csütörtök | Helyi

Unger Tamás: Költséghatékonyabb alvállalkozókkal végeztetni a zöld területek gondozását

Az alpolgármester Grőber Attila ellenzéki polgármesterjelölt kritikáira reagált, amelyeket a zöld területek gondozásával kapcsolatban fogalmazott meg.

2024. Május 02. 08:05, csütörtök | Helyi

Nagy sikert aratott a Pannonia Reformata majálisa!

Nagyon sokan voltak kíváncsiak a Pannonia Reformata udvarában megtartott programokra, játékokra foglalkozásokra és vásárra.