Városlista
2022. július 5, kedd - Sarolta, Emese

Hírek

2011. Szeptember 07. 07:49, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Komoly baj van az énekesnővel

Komoly baj van az énekesnővel

Jessie J három hónapja eltört lába sokkal rosszabb állapotban van, mint azt korábban gondoltuk, és kérdéses, hogy fog-e még rendesen járni valaha is.

 Azzal vált világhírűvé Jessie J, hogy azt énekelte, mindenkinek megvan az ára. Az élet pedig megtanította, hogy mindennek ugyancsak meg kell fizetni az árát. A fiatal brit popcsillag június közepén koncertje főpróbáján ugrálás közben a színpad mellé esett, és súlyos lábsérüléseket szenvedett. Ám korábban csak arról beszélt, hogy több ínszalag is elszakadt a zuhanás következtében, most viszont kiderült, hogy a lábfeje annyira összetört, hogy csont transzplantáción kellett átesnie. Az orvosok éppen ezért nem tudják megjósolni, hogy mikorra fog felépülni, vagy egyáltalán fel fog-e. Ugyanis előfordulhat, hogy nem fog tudni rendesen járni.

A rehabilitációján pedig az se segít, hogy az elmúlt három hónapban egy cseppet sem pihentette a sérült lábát. Ugyanúgy koncertezik, csak éppen nem ugrál a színpadon, hanem egy trónon ülve énekel. Vagyis csak rontja a saját esélyeit azzal, hogy építi a karrierjét.

Címkék: énekesnő

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 30. 13:01, csütörtök | Bulvár

Debütál a Tőrbe ejtve folytatása

A Tőrbe ejtve című, Daniel Craig főszereplésével forgatott krimi folytatása a szeptemberi Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon debütál.

2022. Június 27. 15:07, hétfő | Bulvár

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t

Kilencedik alkalommal rendezték meg a Superfight Series Hungary-t, melynek második alkalommal adott otthont a kecskeméti Messzi István Sportcsarnok.

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.