Városlista
2022. június 28, kedd - Levente, Irén

Hírek

2022. Május 23. 09:06, hétfő | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Kocsisor előzésébe kezdett a suzukis, végzetesnek bizonyult a manőver

Kocsisor előzésébe kezdett a suzukis, végzetesnek bizonyult a manőver

A másik autóban egy édesanya sérült meg súlyosan, a hátul ülő fiatalok könnyebben megúszták a balesetet.

A jelenlegi adatok szerint eddig tisztázatlan körülmények között két személygépkocsi ütközött össze frontálisan 2022. május 22-én 20 óra 40 perc körül Kup és Bakonypölöske között - mondta el a Deltahírek.hu-nak Bartók Judit rendőrségi szóvivőtől.

A fehér kocsi vezetője egy kocsisor előzésébe kezdett, amikor a szemből érkező család kocsijába frontálisan belecsapódott. A fehér kocsi sofőrjét a mentők próbálták újraéleszteni, de olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt.

A másik kocsit egy édesanya vezette, mögötte 17 éves lánya és annak barátnője ült - tudta meg a portál a helyszínen a kocsit vezető nő férjétől. A nő súlyosan megsérült, a két lány könnyebben. A családfő egy másik autóval, pár perccel lemaradva haladt a család kocsija mögött, amikor a baleset megtörtént. Az apa elmondta Noszlopról tartottak hazafelé Kupra, hogy a 17 éves lányának születésnapját megünnepeljék. A baleset után a lánya kétségbeesetten hívta telefonon, hogy siessen, mert balesetet szenvedtek. A kocsit vezető nőnek súlyos medence sérülése lett, még az éjszaka folyamán meg kellett operálni, a szülinapos lány és barátnője szerencsére könnyebben sérültek.

A közlekedési baleset helyszínelésének idejére az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben, a járműveket a rendőrök Pápasalamon irányába terelték.
A baleset pontos körülményeit a rendőrök szakértők bevonásával vizsgálják.

Fotók: Deltahírek.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 27. 15:03, hétfő | Helyi

Kánikula - Fontos kéréseket intézett a lakossághoz a Pápai Vízmű!

A rendkívüli kánikulai időjárás miatt a Pápai Vízmű Zrt. vízbázisán működő berendezések maximális kapacitással működnek.

2022. Június 27. 14:54, hétfő | Helyi

Rendőrségi tanácsok a kábítószer ellenes világnap alkalmából

Óvatosságra intik a szórakozó fiatalokat a pápai rendőrök.

2022. Június 26. 20:33, vasárnap | Helyi

A környék első Petőfi-bicentenáriumi emlékműve

2022. Június 26. 07:17, vasárnap | Helyi

Múzeumok Éjszakája a magasban

Idén először csatlakozott az országos rendezvénysorozathoz a Pápai Vízmű, amely egy víztorony látogatásra invitálta az érdeklődőket.