Városlista
2022. augusztus 16, kedd - Ábrahám

Hírek

2012. Február 25. 07:15, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Star

Kóbor ötven éve pörög

Kóbor ötven éve pörög

Az Omega együttes gőzerővel készül fellépéseire, hiszen jubileumi koncertsorozatra indulnak. Kóbor Jánosnak a vérében van a pezsgés.

Gyakorlatilag az elmúlt ötven évem a pörgésről szólt. A zenéről, a próbákról és a turnékról. Számomra ez a hajtás nem teher, és a mindenkori magánéletemet is ehhez kellett igazítanom. Soha nem akartam zenész lenni, meg voltam győződve arról, hogy atléta vagy futballista leszek, pedig alapvetően építészmérnökként végeztem az egyetemen.

A kondíciómmal dicsekedhetnék, de szerintem elég, ha megköszönöm a szüleimnek, hogy jó géneket örököltem tőlük. De állíthatom, hogy a sportnak is sokat köszönhetek, amit viszont még időben, az élsport előtt abbahagytam, mert hosszabb távon az biztosan hazavágott volna egészségügyileg - nyilatkozta a Star magazinnak Kóbor János.

Star / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 19:14, hétfő | Bulvár

Johnny Depp Al Pacinoval készít játékfilmet

Johnny Depp 25 év kihagyás után ismét rendez: a sztár az olasz festőművész és szobrász Amedeo Modiglianiról készít játékfilmet - számolt be róla hétfőn a The Hollywood Reporter.

2022. Augusztus 15. 13:08, hétfő | Bulvár

Két hónapon belül két főnyereményt söpört be a lottón egy szerencsés

Két hónapon belül kétszer is megütötte a főnyereményt egy férfi Maryland állam lottójátékán az Egyesült Államokban.

2022. Augusztus 15. 08:03, hétfő | Bulvár

Hosszú: ha úszom tovább, ennél jobban szeretnék felkészülni

A hazai rendezésű világbajnokság után Hosszú Katinka elfáradt, és nem tudott megfelelően felkészülni a Rómában zajló Európa-bajnokságra.

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.