Városlista
2022. november 28, hétfő - Stefánia

Hírek

2022. November 22. 20:46, kedd | Helyi
Forrás: Infopapa.hu (Szalóky Zsolt)

Kivilágított sportpályák: Közleményt adott ki a PELC

Kivilágított sportpályák: Közleményt adott ki a PELC

Az energiaválság miatti különböző spórolást célzó intézkedések közepette többen a helyi sportpályákon zajló esti edzéseket kifogásolták a közösségi médiában, amelyre közleményben reagált a Pápai Egyesített Labdarúgó Club.

"Sportegyesületünk - hasonlóan egyébként sok más sportág sportegyesületeihez - éves szinten sok millió forint bérleti díjat fizet a városi tulajdonú sportlétesítmények használatáért. A bérleti díjak tartalmazzák a közüzemi díjakat is.

A bérleti díjakat jelentős részben pályázati támogatásokból, vállalkozói (tehát saját) bevételeinkből és nem utolsó sorban tagdíj, valamint szolgáltatási díj bevételekből (tehát magán befizetésekből) finanszírozzuk.

Nem elveszünk a városi büdzséből, hanem hozzáteszünk!

Kérjük, hogy sportolóink edzéseihez, mérkőzéseihez használt sportvilágításokra ennek megfelelően tekintsenek!

Az energiaválság által indokolt és szükséges megtakarításokhoz igyekszünk jelentős mértékben mi is hozzájárulni. Sportolóink jó ideje lemondtak a Perutz Stadion épületének használatáról, edzéseink alkalmával a fűtött öltözők és a melegvíz használatáról. A bajnokságok őszi idényének végeztével, a tavaszi felkészülés kezdetéig szüneteltetni fogjuk az edzéseinket, hogy további megtakarítást érjünk el.

A PELC számára elsődleges fontosságú cél, hogy azon fiataloknak, akik sportolni és versenyezni szeretnének, biztosítani tudjuk a megfelelő feltételeket. Ne felejtsük el, hogy ezek a fiatalok ahhoz a sajnos mára már szűk réteghez tartoznak, akik egészséges és értelmes elfoglaltságot találtak a maguk számára!

Kérjük, hogy tiszteljék meg sportolói közösségünket azzal, hogy reálisan, a fenti tények figyelembevételével és mindennemű politikai színezettől mentesen értékelik és véleményezik tevékenységünket bármely fórumon!" - áll a közleményben.

Ezek érdekelhetnek még

2022. November 27. 13:31, vasárnap | Helyi

Rálőtt egy kismacskára, állatkínzás miatt kell felelnie a 26 éves pápai lakosnak

A nagyteveli sértett 2022. szeptember 5-én délután tett feljelentést a Pápai Rendőrkapitányságon amiatt, hogy előző este lövések hangját hallotta, majd másnap hajnalban a teraszán megsebesítve talált rá a kölyök macskájára.

2022. November 27. 11:27, vasárnap | Helyi

72 gyorshajtót kapcsoltak le a rendőrök megyénkben

Drónról ellenőrizték a forgalmat a rendőrök.

2022. November 25. 17:14, péntek | Helyi

Hónapokig zaklatta volt élettársát

A rendőrök őrizetbe vették azt a férfit, aki hónapokon keresztül zaklatta a volt élettársát.

2022. November 25. 15:07, péntek | Helyi

Azt hitte, hogy a saját netbankját használja a pápai sértett, 100 ezer forinttal károsították meg

A rendőrség óvatosságra inti a netbankok használóit.