Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2016. Január 18. 09:11, hétfő | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Kiszakadt futómű és értékes tesztkilométerek

Kiszakadt futómű és értékes tesztkilométerek

Csomós Miklós és Nagy Attila a Szilveszter Rallye-n immáron a második alkalommal állította csatasorba a vadonat új Renault Twingo R2-t.

A hungaroringi viadal nem úgy alakult a Full-Gas MSE kettőse számára, ahogy azt előzetesen eltervezték, mert már a verseny első napját követően szuper ralizni kényszerültek.

Csomós Miklós:
Sajnos már az első, esti szakaszon balesetet szenvedtünk. Én hibáztam, de volt előzménye a dolognak. Utolértem az előttem rajtoló versenytársunkat, aki a sötétben és a nagy ködben nem vett minket észre. Beszorultunk mögé és persze ilyenkor bent az autóban az ember nagyon ideges és mindenképen előzni akar. Ez történt velem is. Magával ragadott a hév és előzés közben ráhúztam egy padkára az autót, ami azonnal kiszakította a futóművet.

Másnap - hála a szervizcsapat áldozatos munkájának - a második körtől szuper ralival visszaálltunk a versenybe, hogy szokjuk, tapasztaljuk az autót. Igyekeztünk felvenni a kesztyűt a kategória elejével, ami ez alkalommal nem sikerült maradéktalanul, de a hibám után még teljesítettünk 26 gyorsasági kilométert, így ennyivel is közelebb kerültünk az új autóhoz.

Címkék: autósport, Hungaroring

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:30, szerda | Sport

Veszélyben a feljutás, a Győr azonnali hatállyal menesztette Kuznyecov Szergejt

A labdarúgó Merkantil Bank Ligában harmadik helyen álló ETO FC Győr azonnali hatállyal szerződést bontott Kuznyecov Szergej vezetőedzővel.

2024. Április 24. 07:51, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks jutott elsőként a döntőbe

A bajnokságban harmadik helyezett Paksi FC jutott elsőként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, miután kedden hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a vendég Kisvárdát.

2024. Április 22. 10:06, hétfő | Sport

Fucsovics 29 helyet javított a tenisz-világranglistán, Marozsán a 38.

Fucsovics Márton a bukaresti tornagyőzelmével 29 helyet javított, ezzel 53. a férfi teniszezők világranglistáján, melyen legjobb magyarként Marozsán Fábián a 38.

2024. Április 21. 11:25, vasárnap | Sport

Kínai Nagydíj - Verstappen rajt-cél győzelmet aratott Sanghajban

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Kínai Nagydíjat, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.