Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Július 24. 16:03, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Kisemmizte az idős asszonyt a háromfős banda

Kisemmizte az idős asszonyt a háromfős banda

Befejezték a rendőrök a vizsgálatot annak a három siklósi lakosnak az ügyében, akik egy 80 éves nőt akaratában, mozgásában korlátoztak, és felélték a vagyonát.

Személyi szabadság megsértése és más bűncselekmények elkövetése miatt nyomozott a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság két férfi és egy nő ellen, akik egy idős asszonynak megszerezték a vagyonát, valamint a személyi szabadságában korlátozták – közölte a rendőrség.

A megalapozott gyanú szerint az 52 éves helyi férfi a feleségével, valamint 61 éves társukkal a 80 éves sértettet vagyonának megszerzése érdekében a siklósi családi házukban több éven át aljas indokból a személyi szabadságában megsértették, mozgásában, akaratában korlátozták. Az idős nőt a vagyoni szabadságában is korlátozták. Nyugdíját elvették, fenyegetett helyzetben aláírattak vele egy adásvételi szerződést, amellyel ingatlanját értékesítették, azonban az ebből befolyó vételárat számára nem adták át, azt a fogvatartói felélték.

A siklósi nyomozók a „Mecsek” Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak segítségével 2021. június 22-én reggel az otthonukban elfogták a feltételezett elkövetőket, majd előállították őket. Mindhármukat kihallgatták gyanúsítottként, majd őrizetbe vételüket követően kezdeményezték a letartóztatásukat, amelyet a bíróság el is rendelt.

A rendőrség az ügy vizsgálatát most fejezte be, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Címkék: elfogás, nyomozás, siklós

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére